Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

ΝΕΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ UFO ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝΟι αποκαλούμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 σχετικά με το UFO, δεν θα πάνε μακριά. Μετά από τη συζήτηση που  λίγο πολύ κατέληξε εσφαλμένα για το ιπτάμενο αντικείμενο, ένα νέο βίντεο στο YouTube έχει ανακατώσει τα δεδομένα άλλη μια φορά. Πώς;
Με την υιοθέτηση κάποιας τηλεοπτικής γραφικής παράστασης, κάνουν το αντικείμενο  να φαίνεται ακόμη περισσότερο, όπως τον κλασικό ιπτάμενο δίσκο, και λιγότερο, όπως το πηδαλιουχούμενο εύκαμπτο αερόστατο της Goodyear που πολλοί υποστήριξαν διακαώς οτι είναι.
Η όλη ιστορία ξεκίνησε την Παρασκευή, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την Τελετή Έναρξης των πυροτεχνημάτων με δέος στην τηλεόραση. Αλλά ορισμένοι μάρτυρες είχαν την ιδέα να καταγράψουν τη δράση σε DVR. Και εκεί είναι που ξεκίνησε το πρόβλημα.
Το βίντεο που φαίνεται κατωτέρω, και η δραματική απόδοση του γεγονότος, χρησιμεύει μόνο για  να ξανανάψει τη διαμάχη. Ο μόνος τρόπος για να αποφασίσουν, είναι να δούν εάν η νέα έκδοση αποδεικνύει ή ανασκευάζει τη θεωρία.
Εδώ είναι το {βίντεο}


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger