Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

11ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Christian αγόρι Πακιστάν

Πηγή Αθέατη γνώση:Το βασανισμένο σώμα ενός 11χρονου χριστιανού αγοριού έχει βρεθεί σε μια πόλη στο Punjab, του Πακιστάν, λίγες ημέρες μετά αφότου συλλήφθηκε μια νεαρή χριστιανή για βλασφημία.
Ο πρόεδρος Ασίφ Ζαρντάρι παρενέβη στην υπόθεση όταν δεκάδες χριστιανοί εγκατέλειψαν τα σπίτια τους φοβούμενοι τη βία.

Η αστυνομία στο Faisalabad, περίπου 60 μίλια από το Lahore, είπε ότι θα διερευνηθεί κατά πόσον ευσταθούν οι κατηγορίες για βλασφημία που είχαν γίνει ενάντια στο αγόρι.
Υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδίκασαν τη δολοφονία του Samuel Yaqoob τον οποίο έκαψαν και βασάνισαν το σώμα του που ανακαλύφθηκε την ημέρα της γιορτής που σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας του ισλαμικού μήνα του Ραμαζανιού.
Τα χείλη και η μύτη του ήταν κομμένα, το στομάχι του είχε αφαιρεθεί και υπήρχαν ενδείξεις ότι τα πόδια του είχαν ακρωτηριαστεί.
Το αγόρι έλειπε από τη Δευτέρα, όταν έφυγε από το σπίτι του απο τη χριστιανική αποικία της πόλης για να επισκεφθεί μια τοπική αγορά. Οι συγγενείς του αναγνώρισαν το σώμα του από ένα διακριτικό σημάδι στο μέτωπό του.
atheatignosi.blogspot.gr

1 σχόλιο :

  1. τετιους καλους μουλσουμανους εχουμε και ωστην ελλαδα που σεβονται την αλλη θρησκεια,ειμαστε πολυ τυχεροι φερτε μας και αλλους τετοιους :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger