Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΥΚΑΣΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ


Αρχικά ανακαλύφθηκε τη δεκαετία του 1950, ένα μεγάλο λαξευμένο κεφάλι απο πέτρα είχε βρεθεί στις ζούγκλες της Γουατεμάλα. Το πέτρινο κεφάλι φημολογήθηκε οτι είχε καταστραφεί αρκετές δεκαετίες πριν, αλλά κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες πρόσφατα ισχυρίζονται ότι το έχουν δει και γνωρίζουν πού βρίσκεται το αντικείμενο.Μια ομάδα αρχαιολόγων και επιστημόνων από διάφορα πανεπιστήμια της Γουατεμάλας σχεδιάζουν μια αποστολή για να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες αυτές και ένα σχέδιο σχετικά με την ανακήρυξη για τα ευρήματά τους όταν επιστρέψουν.
Η παραπάνω εικόνα είναι η μόνη οπτική απόδειξη απο το μεγάλο πέτρινο κεφάλι. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1950 από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, όπου το πέτρινο κεφάλι βρίσκεται. Δυστυχώς, ο ιδιοκτήτης έφυγε από τη ζωή πριν να κοινοποιήσει την ακριβή τοποθεσία του αντικειμένου, που ουσιαστικά αγνοείται σχεδόν 60 χρόνια. Ευτυχώς μπορούμε να πάρουμε κάποιες καλές πληροφορίες από αυτή την εικόνα, για τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά του.
  1. Το Πέτρινο κεφάλι έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά, λεπτά χείλη και μια μάλλον μεγάλη μύτη. Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι αυτό συμβολίζει έναν Καυκάσιο στην εμφάνιση.
  2. Τα μάτια του στο κεφάλι είναι κλειστά, αλλά αν ήταν ανοικτά θα έπρέπε να κοιτάει τον ουρανό.
  3. Το πέτρινο κεφάλι είναι τουλάχιστον 30 πόδια ύψος.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η νέα εκστρατεία θα μας δώσει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την καταπληκτική ανακάλυψη κατά τις προσεχείς εβδομάδες.
 Υπάρχει ακόμα πολλή συζήτηση σχετικά με το αν το αντικείμενο υπάρχει πραγματικά ακόμα από πολυάριθμες φήμες που υποστηρίζουν ότι το πέτρινο κεφάλι καταστράφηκε από τους αντάρτες πριν από πολλά χρόνια. Αλλά υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι έχουν δει το πέτρινο κεφάλι στο πρόσφατο παρελθόν, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι ............

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger