Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

«Η ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣ»Απόδειξη; Ο κ. Έντουαρντς εικόνα »που ισχυρίζεται ότι αποδεικνύει την ύπαρξη της Νέσσυ
atheatignosi.gr


Έχει αφιερώσει περισσότερο από δύο δεκαετίες της ζωής του στο κυνήγι για το άπιαστο τέρας του Λοχ Νες, ξοδεύοντας 60 ώρες την εβδομάδα στο νερό.
Και τώρα ο George Edwards πιστεύει ότι έχει εκπληρώσει τελικά την φιλοδοξία του εντοπισμού του, και με φωτογραφικά στοιχεία για να το αποδείξει.
Ο Edwards, ο οποίος έχει περάσει 26 χρόνια στην αναζήτηση του, κατάφερε να συλλάβει την εικόνα ενός σκοτεινού εξογκώματος εντός και εκτός των υδάτων της λίμνης από το κατάστρωμα του σκάφους του, πριν εξαφανιστεί πίσω στο βυθό.
Ισχυρίζεται οτι η εικόνα είναι η καλύτερη όλων των εποχών για το τέρας του Λοχ Νες, και αποδεικνύει για μία φορά και φευγαλέα οτι υπάρχει.Ο κ. Έντουαρντς που ισχυρίζεται ότι αποδεικνύει την ύπαρξη του Λοχ Νες
Ο κυνηγός τέρας: Γιώργος περνά τη ζωή του στη λίμνη - περίπου 60 ώρες την εβδομάδα - ανάληψη από τους τουρίστες στο σκάφος Νέσσυ του Hunter IV, και έχει οδηγήσει πολλές κυνήγια Νέσσυ την πάροδο των ετών
Είναι ότι εσείς Νέσσυ; Γιώργος Edwards ισχυρίζεται αυτός είναι ο ντροπαλός θηρίο έχει κυνηγηθεί κάθε μέρα για τα τελευταία 26 χρόνια;

«Ήμουν έτοιμος να επιστρέψω στην αποβάθρα, και πήγα στο πίσω μέρος του σκάφους όταν το είδα», είπε ο 60χρονος Edwards.


  ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ, τότε τι; 

  Ο οξύρρυγχος της μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 12 πόδια
  Το τέρας του Λοχ Νες έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών εμφανίσεων στα Highlands της Σκωτίας.
  Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι το θηρίο αντιπροσωπεύει μια γραμμή της μακράς επιβίωσης plesiosaurs, ένα είδος σαρκοφάγων υδρόβιων ερπετών  εκατομμύρια χρόνια πριν.

  Υπήρξαν εκατοντάδες θεάσεις υποτίθεται για όλα αυτά τα χρόνια. Οι περισσότερες, όμως, έχουν απορριφθεί ως φάρσες.
  Μία από τις πιο αποδεκτές εξηγήσεις είναι ότι το τέρας είναι στην πραγματικότητα ένας τεράστιος οξύρρυγχος (φωτογραφία), το οποίο μπορεί να αυξηθεί μέχρι 12 πόδια. 
  «κινείται αργά μέχρι την λίμνη προς το Κάστρο Urquhart και ήταν σκούρο γκρι χρώμα.
  Μετά, βλέποντας το αντικείμενο για πέντε έως δέκα λεπτά, ο κ. Έντουαρντς δήλωσε ότι σιγά-σιγά βυθίστηκε κάτω από την επιφάνεια και ποτέ δεν ξαναήρθε στην επιφάνεια.
  «Είμαι πεπεισμένος οτι το έβλεπα, όπως πιστεύω σε αυτά τα πλάσματα.

  Ντροπαλός θηρίο: Γιώργος είπε ότι το τέρας ήταν αργά κινείται μέχρι την λίμνη προς Urquhart Κάστρο (φωτογραφία)
  Το ντροπαλό θηρίο: Ο Edwards είπε ότι το τέρας κινείται αργά  μέχρι την λίμνη προς το κάστρο Urquhart (φωτογραφία)

  Ο κ. Edwards έβγαλε τη φωτογραφία στις 2 Νοεμβρίου του περασμένου έτους σε compact φωτογραφική μηχανή Samsung ψηφιακή που κρατά πάντα στο σκάφος.
  Πριν το δημοσιοποιήσει το έστειλε στις ΗΠΑ για ανάλυση, αν και δεν μπορεί να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.


  Διάσημοι: Ίσως η πιο διάσημη φωτογραφία της Νέσσυ, λήφθηκε από τον Robert Wilson, Kenneth, γυναικολόγος στο Λονδίνο, είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα Daily Mail στις 21, Απριλίου, 1934
  Το τέρας του Λοχ Νες έχει αποτελέσει αντικείμενο  μαζικής δολοπλοκίας και συζήτησης δεδομένου ότι ήρθε σε παγκόσμια προσοχή το 1933.
  Οι επιστήμονες έχουν σε μεγάλο βαθμό την ιδέα ενός σύγχρονου μύθου.
  Ωστόσο, παραμένει αμφιλεγόμενο φαινόμενο για σχεδόν 80 χρόνια.
  Ίσως η πιο διάσημη φωτογραφία του Λοχ νες, λήφθηκε από τον Robert Wilson, Kenneth, γυναικολόγο στο Λονδίνο (που απεικονίζεται αριστερά). Η δημοσίευση έγινε στην εφημερίδα Daily Mail στις 21 Απριλίου 1934.
  Η εικόνα έδειξε οτι έμοιαζε με μακρύ λαιμό και το κεφάλι του έβγαινε από το νερό.
  Ωστόσο, κατέληξαν οτι  είναι ένα υποβρύχιο παιχνίδι που αγοράστηκε από την Woolworths με το κεφάλι και το λαιμό να είναι φτιαγμένα από ξύλο για μια κακόγουστη φάρσα. 


  atheatignosi.gr

  Δημοσίευση σχολίου

   
  Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
  Powered byBlogger