Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ


Πηγή Αθέατη γνώση: Καλαμπάρ - Η ξαφνική εμφάνιση ενός μυστηριώδους χεριού πριν απο τον εκκλησιασμό που οργανώθηκε σε μια συνέλευση που είναι ευρέως γνωστή ως Στρατιωτική ακαδημία στην εκκλησιά του Καλαμπαρ, είναι πλέον ένα θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων της πόλης.

Το μυστήριο χέρι εμφανίστηκε την τέταρτη ημέρα του προγράμματος, και ακτινοβολούσε με φως που διαπέρασε  από την οροφή του κτιρίου της εκκλησίας.
Αν και πολλοί άνθρωποι έχουν υπαινίχθεί πολλά πράγματα σχετικά με το χέρι, Ο Γενικός Επίσκοπος της Εκκλησίας, ο πάστορας Timmy Larry περιέγραψε το χέρι ως το χέρι του Ιησού Χριστού και ότι μία ημέρα πριν από το γεγονός αυτό, μια κυρία είδε σε όραμα ότι ένα ισχυρό χέρι ήρθε από πίσω και σήκωσε έναν άνδρα.
Ο Larry εξήγησε ότι «η μυστηριώδης εμφάνιση του χεριού ήρθε την τέταρτη μέρα του προγράμματος.
Ένα μέλος της Εκκλησίας, η κα Iwatt δήλωσε ότι η εμφάνιση στο μυστηριώδες χέρι είναι μια μεγάλη έκπληξη και σοκ για την ίδια, προσθέτοντας ότι "αυτή την εποχή ο Θεός  έχει επισκεφθεί το λαό μας σε μεγάλο βαθμό και αισθάνομαι ότι ο Θεός έχει κατέβει κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ως αποτέλεσμα του επαίνου και του τραγουδιού. είμαι σίγουρη ότι η παρουσία του Θεού ήταν εκεί. "
Ένα άλλο μέλος της Εκκλησίας,είπε, «ήταν μια έκπληξη για μένα όταν το χέρι του Ιησού που εμφανίστηκε μπροστά μας, εδώ ακόμη οι άνθρωποι είναι συγκλονισμένοι και βλέπετε το χέρι δεν μοιάζει με κάποιο συνηθισμένο χέρι. 

1 σχόλιο :

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger