Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΟΙ "ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ" ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ


 

atheatignosi.blogspot.gr

Μια μελέτη στη Ρωσία παρουσίασε για άλλη μια φορά τους σιωπηρούς κινδύνους που συνδέονται με την κατανάλωση των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ).Οι επιστήμονες από την Εθνική Ένωση για την Ασφάλεια Gene και τοΙνστιτούτο Οικολογικής και εξελικτικής, ανακάλυψαν ότι τα ζώα που τρέφονται με ΓΤΟ, ως μέρος της καθημερινής διατροφής τους, θα αναπτύξουν τελικά την αδυναμία να αναπαραχθούν. 


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη! Η μελέτη είναι μία από τις πολλές που έχει εντοπίσει σχέση μεταξύ της κατανάλωσης ΓΤΟ και της υπογονιμότητας τα τελευταία χρόνια. Και επειδή διεξήχθη ανεξάρτητα από τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, ήρθε σε πολύ διαφορετικά συμπεράσματα από ό, τι έχουν οι περισσότερες από τις μελέτες που προσφέρονται γενικά για την υπεράσπιση των ΓΤΟ. 

Χρησιμοποιώντας τα χάμστερ και τα υποκείμενα του πειράματος, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι η κατανάλωση της ΓΤ σόγιας, η οποία δεν ήταν ποτέ ένα μέρος της κανονικής διατροφής γι αυτά τα πλάσματα », έτειναν να επιβραδύνουν τη σεξουαλική τους ωριμότητα και σταδιακά να εξαλείψουν την ικανότητα να αναπαράγονται. Μετά από αρκετές γενιές, χάμστερ που κατανάλωσαν το "Frankensoy" τελικά έχασαν την έμφυτη ικανότητά τους να αναπαράγονται. 

Ο Δρ Surov και η ομάδα του παρακολουθούσαν στη συνέχεια τις διάφορες ομάδες των νεογνών, συμπεριλαμβανομένων των ποσοστών της ανάπτυξής τους και τις συχνότητες γέννας , και σε σύγκριση με τα ευρήματά τους στη διατροφή τους». Μετά από πολλές γενιές νεογνών αναπαραγωγής μεταξύ άλλων, η ομάδα παρατήρησε ότι τα νεογνά που έτρωγαν τα ΓΤΟ, ως μέρος της διατροφής τους έγιναν τελικά εντελώς στείρα. 

παρατηρήσαμε αρκετά σοβαρές επιπτώσεις όταν επιλέξαμε από νέα ζευγάρια [η] νεογνά και συνεχίσαμε να τους ταΐζουμε όπως και πριν,» πρόσθεσε ο Δρ Surov. "Ο ρυθμός ανάπτυξης αυτών των ζευγών» ήταν βραδύτερος και έφταναν στη σεξουαλική ωριμότητα τους σιγά-σιγά. Όταν πήραμε μερικά από τα μικρά τους, διαμορφώσαμε νέα ζευγάρια τρίτης γενιάς. Αποτύχαμε να πάρουμε μικρά από αυτά τα ζευγάρια, τα οποία έχουν τραφεί με ΓΤ τρόφιμα. Η Αποδείχθηκε ότι τα ζεύγη αυτά είχαν χάσει την ικανότητά τους να γεννήσουν τα μικρά τους. " 
Η ευρεία κατανάλωση ΓΤΟ κάνουν τις μελλοντικές γενεές των ανθρώπων στείρους;
Μια αυστριακή μελέτη αποκάλυψε παρόμοια βλάβη σε ποντίκια που κατανάλωσαν το ΓΤ καλαμπόκι. Μια άμεση συνέπεια στα ποντίκια που τρώνε το "Frankencorn" ήταν ότι οι απόγονοι τους ζύγιζαν λιγότερο από το κανονικό, και το συνολικό μέγεθος του νεογνού έγινε μικρότερο. Μετά από τρεις ή τέσσερις γενιές, τα ποντίκια που προήλθαν από ΓΤΟ στη διατροφή τους απο τους γονείς και τους παππούδες έγιναν τελείως άγονα.

Οι αγρότες στις ΗΠΑ ανέφεραν επίσης στειρότητα στους χοίρους και τις αγελάδες που καταναλώνουν ΓΤ ζωοτροφές. Και στην Ινδία, μια διερευνητική ομάδα παρατήρησε υπογονιμότητα και άλλα σοβαρά προβλήματα μεταξύ των βουβαλιών που καταναλώνουν ΓΤ βαμβακόσπορο. 

atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger