Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΟΥΣ «ΑΝΤΑΡΤΕΣ»


atheatignosi.blogspot.gr
Το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS ανέφερε στις 6 Αυγούστου 2012 ότι η λεγόμενοι της Συρίας "επαναστάτες" έχουν διαπράξει ακόμη μια θηριωδία στην πόλη της Δαμασκού.

Σύμφωνα με μια έκθεση που συνέταξε η Qanon ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Ιράκ, οι ιρακινοί ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ισχυρίζονται ότι «ένοπλες ομάδες ανταρτών επιτέθηκαν στο σπίτι μιας Ιρακινής οικογένειας στην πρωτεύουσα της Δαμασκού, σκότωσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και κρέμασαν τελευταία, ένα μικρό παιδί. " 

Το Πρακτορείο Ειδήσεων FARS συνοδεύει με δικό τους άρθρο μια φωτογραφία του παιδιού, όπως φαίνεται παραπάνω. 


Σε αυτό το σημείο, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ανεξάρτητα απο την ακρίβεια αυτών των εκθέσεων. 

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν άλλες πηγές ειδήσεων που να αναφέρουν το περιστατικό εκτός από το Πρακτορείο Ειδήσεων Fars. 

Ωστόσο, δεδομένης της συμπεριφοράς των "ανταρτών", μια τέτοια πράξη βαρβαρότητας δεν είναι καθόλου απίστευτη. 


Ακόμη και ο Σόρος-που χρηματοδοτεί το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναγκάστηκε να παραδεχτεί οτι οι εκτελέσεις αποτελούν "εγκλήματα πολέμου". 

Το γεγονός ότι οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα είναι τώρα μέρος της Σύριας "επανάστασηςδεν είναι πλέον συζητήσιμη. Μοιάζει πολύ με την κατάσταση στη Λιβύη, οι "επαναστάτες" δεν είναι καθόλου αντάρτες. Είναι απλώς ΝΑΤΟ- τάγματα θανάτου που χρησιμοποιούνται για το σκοπό της αποσταθεροποίησης και της αλλαγής του καθεστώτος. 

Συνολικά, η Συρία είναι μόνο ένα από τα τελευταία βήματα που πρέπει να γίνουν στην πορεία προς την Περσία . 

atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger