Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΙ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Πηγή Αθέατη γνώση: Οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων μπορεί να νιώθουν άβολα με αυτό, αλλά μια νέα έρευνα δείχνει ότι οι χορτοφάγοι άνθρωποι πέθαναν νωρίτερα, ενώ το κρέας που έτρωγαν οι κρεατοφάγοι αδελφοί τους αναπτύχθηκαν περισσότερο και έζησαν παραπάνω.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας μελέτης από μια ομάδα ερευνητών από το Ecole Normale Superieure de Lyon και το Universite de Toulouse Paul Sabatier, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα προ-ανθρώπινα είδη χορτοφάγων, γνωστοί ως "Paranthropus robustus "εξαφανίστηκαν από το ανθρώπινο γενεαλογικό δέντρο. 

Χρησιμοποιώντας ένα λέιζερ για να καθορίσουν τις αναλογίες των ισοτόπων διαφόρων στοιχείων στο σμάλτο των δοντιών που βρέθηκαν στα πρώτα σκελετικά υπολείμματα, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να προσδιορίσουν "τις αλλαγές διατροφής και των ενδιαιτημάτων".

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα είδη κυρίως χορτοφάγων πέθαναν σύντομα, ενώ οι με λιγότερο σε περιορισμό δίαιτα " οι λαοί των africanus Αυστραλιανών πιθήκων" ανέπτυξαν τα ανθρώπινα  χαρακτηριστικά του προσώπου και ένα ανθρώπινο μέγεθος σε κοιλότητα του εγκεφάλου, που συνέχισε να εξελίσσεται. 


Η νέα έρευνα φαίνεται να συμπίπτει με την ολοκλήρωση των προγενέστερων μελετών που έχουν δείξει ότι οι πρώην άνθρωποι γενικά στηρίχθηκαν περισσότερο σε φρούτα, ξηρούς καρπούς και μούρα, παρά το κρέας για να επιβιώσουν.

"Ο Δρ T. Colin Campbell, ομότιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Cornell και συγγραφέας του βιβλίου« Η Μελέτη της Κίνας ", εξηγεί ότι στην πραγματικότητα, εμείς μόλις πρόσφατα (ιστορικά μιλώντας) ξεκινήσαμε να τρώμε κρέας, και ότι η συμπερίληψη του κρέατος στη διατροφή μας ήρθε και μετά γίναμε αυτό που είμαστε σήμερα ».

atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger