Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ

Jiang Manqi dragged epilepsy suffering girl china through street

Πηγή Αθέατη γνώση: Ένα 13χρονο κορίτσι απο την κίνα η Jiang Manqi, αναγκάζεται να είναι δεμένη απο το μοτοποδήλατο του παππού της, καθώς η οικογένεια δεν μπορεί να αντέξει τη θεραπεία της επιληψίας της.
Λόγω του εξαιρετικά χαμηλού εισοδήματος του παππού της, η Manqi δεν μπορεί να αγοράσει το φάρμακο για τον έλεγχο της ασθένειας.
Επιπλέον, οι γονείς της την έχουν εγκαταλείψει, αφήνοντας τον παππού με μία μόνο επιλογή, που είναι να την κρατήσει μαζί του ανά πάσα στιγμή.
Χρησιμοποιεί το σκοινί για να βεβαιωθεί ότι δεν θα περιπλανηθεί μακριά. Για να τα κάνει όλα λιγότερο επώδυνα, ο παππούς της Manqi έχει κατασκευάσει ένα ωφέλιμο φορτίο στο πίσω μέρος απο το ηλεκτρικό μοτοποδήλατο του, ώστε έτσι θα μπορούσε να κοιμηθεί.
"Ραγίζει την καρδιά μου, αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω; Οι γονείς της έχουν την εγκατέλειψε και είμαι εγώ η μοναδική οικογένεια που έχει, "δήλωσε ο παππούς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger