Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

83ΧΡΟΝΗ «ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΖΩΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ



Πηγή Αθέατη γνώση: Μια 83χρονη γυναίκα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο σπίτι της από έναν αστυνομικό. 
Η Delma Towler,απο την Βιρτζίνια, πυροβολήθηκε γύρω στις 10 μ.μ. την Τετάρτη, όταν κάλεσε το 911 για να αναφέρει μια διάρρηξη. 
Όταν έφτασε η αστυνομία, η ηλικιωμένη γυναίκα περιπλανιόταν στην αυλή κρατώντας ένα όπλο. 
Οι αξιωματικοί λένε ότι την πυροβόλησαν όταν κατ 'επανάληψη αγνόησε τις αιτήσεις τους για να ρίξει το όπλο. 
Αλλά οι κόρες της, Madeline Clark και Linda Langford, ισχυρίζονται ότι η μητέρα τους «πυροβολήθηκε σαν να ήταν ένα ζώο,« από την αστυνομία. 

Σύμφωνα με την είδηση ​η Towler δεν φορούσε τα ακουστικό βαρηκοΐας ή τα γυαλιά της κατά την ώρα του συμβάντος, ώστε να μην έχει επίγνωση ότι οι δύο αξιωματικοί είχαν αποσταλεί στο σπίτι της. 
Πριν φτάσει η αστυνομία, η Towler πήρε το όπλο της - το οποίο ποτέ δεν χρησιμοποίησε, από το κομοδίνο της  και πυροβόλησε στον αέρα από την κρεβατοκάμαρά της ως προειδοποίηση. 
Στη συνέχεια προσπάθησε να περπατήσει στην πίσω αυλή στο σπίτι της αδελφής της, δύο πόρτες παρακάτω. Αλλά πριν να φτάσει, ο αστυνομικός είχε πυροβολήσει την ηλικιωμένη γυναίκα και ήταν νεκρή. 

Τα μέλη της οικογένειας έχουν τρελαθεί μετά τον θάνατο της γυναίκας και έχουν ορκιστεί να πληρώσει ο αστυνομικός για το θανάσιμο πυροβολισμό. 
Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα πάρουμε δικαιοσύνη επειδή η μητέρα μας δεν άξιζε να πεθάνει έτσι ... να πυροβοληθεί σαν να ήταν ένα ζώο ή ένας εγκληματίας. 

Οι γυναίκες επιμένουν ότι η μητέρα τους ήταν σε καλή υγεία και ότι το μυαλό της ήταν πολύ καλά. Οι γιατροί είχαν δοκιμάσει τη διανοητική της ικανότητα αρκετούς μήνες πριν αφότου πεθάνει. 

Σύμφωνα με μια δήλωση που κυκλοφόρησε από την Αστυνομία της Βιρτζίνια, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και «άκουσαν πυροβολισμούς από το εσωτερικό της κατοικίας. Δεδομένου ότι οι αστυνομικοί πήραν την κάλυψη, όταν είδαν μια γυναίκα οπλισμένη με ένα πιστόλι να φεύγει απο το πίσω μέρος του σπιτιού. " 

atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger