Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΟ 2013 ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΕΛΛΑΔΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ


Πηγή Αθέατη γνώση: Φημολογείται ότι η επόμενη συνεδρίαση της Ομάδας Bilderberg το 2013 θα φιλοξενηθεί στην Ευρώπη.
Λιγότερο από πέντε μήνες από τη συνεδρίαση της Ομάδας Bilderberg, υπάρχει αυξανόμενη κερδοσκοπία ότι το 2013 η συνεδρίαση της Ομάδας Bilderberg θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία, την Ελλάδα ή την Ιταλία.

2013 Bilderberg Group meeting Europe Map
Ας εξετάσουμε, τις πρόσφατες συνεδριάσεις της ομάδας Bilderberg και που έχουν φιλοξενηθεί.
Υπήρξαν συνολικά 60 επίσημες συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ από το 1954 (δύο φορές πραγματοποιήθηκαν το 1955 και το 1957). Η πιο πρόσφατη συνάντηση φιλοξενήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρά το γεγονός ότι στο μέσο όρο των Ηνωμένων Πολιτειών αντιπροσωπεύει το 28% των επίσημων που συμμετέχουν, μόνο το 20% όλων των επίσημων συνεδριάσεων της Ομάδας Bilderberg έχουν φιλοξενηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το 72% όλων των επίσημων συνεδριάσεων της ομάδας Bilderberg έχουν φιλοξενηθεί στην Ευρώπη, με τον Καναδά που φιλοξενεί το υπόλοιπο 8%.
Percentage of Bilderberg Group meetings since 1954
Για να προσθέσουμε βάρος στην υπόθεση ότι το 2013 η συνεδρίαση της Ομάδας Bilderberg θα φιλοξενηθεί στην Ευρώπη, είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς συλλογικά έχουν πραγματοποιήσει τη συνεδρίαση κατά συνέπεια μιά φορά.
Στην Ευρώπη από την άλλη πλευρά έχει φιλοξενηθεί πάνω από το 93% των συνεδριάσεών τους διαδοχικά (δύο συναντήσεις ή περισσότερες κατά σειρά). Όπως μπορεί να παρατηρηθεί από το παρακάτω γράφημα.
number of bilderberg group meetings in europe
Ως εκ τούτου, με βάση τα παραπάνω στοιχεία και με βάση την ανάλυση των πρόσφατων τάσεων, όπου φιλοξενούνται οι συνεδριάσεις της ομάδας Bilderberg, προκύπτουν τα ακόλουθα:
  1. Αφότου έχουν φιλοξενήσει οι Ηνωμένες Πολιτείες μια συνεδρίαση, η πιθανότητα ότι θα φιλοξενήσουν συνεδρίαση για δύο ή περισσότερα έτη είναι περίπου 3%
  2. Συνεδριάσεις της ομάδας Bilderberg οικοδεσποτών του Καναδά γίνονται μόνο αφού η Ευρώπη φιλοξενήσει τη συνεδρίαση για τρία ή περισσότερα χρόνια κατά σειρά.
  3. Κάθε φορά που οι Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξενούν τη συνάντηση, η Ευρώπη φιλοξενεί τη συνάντηση τότε για 2 ή περισσότερα χρόνια κατά σειρά.
  4. Το 20% του συνόλου των συνεδριάσεων της Ομάδας Bilderberg φιλοξενείται από τον Καναδά που πιθανόν έπειτα φιλοξενούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  5. Μετά τις δύο τελευταίες συναντήσεις που φιλοξενούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρώπη έχει φιλοξενήσει τη συνάντηση για τρία έτη κατά σειρά.
  6. Κατά μέσο όρο, ο Καναδάς φιλοξενεί συνεδριάσεις της ομάδας Bilderberg κάθε 9 χρόνια. Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των συνεδριάσεων είναι 13 χρόνια. Ως εκ τούτου, αν οι τάσεις αυτές είναι σωστές, η Ευρώπη θα φιλοξενήσει τις επόμενες τρεις συνεδριάσεις, που ακολουθούνται από τον Καναδά (βλ. σημείο 5)
  7. Κάθε φορά που υπάρχει μια οικονομική κρίση, η Ευρώπη φαίνεται να φιλοξενεί τη συνάντηση. Η Ευρώπη φιλοξένησε την συνάντηση το 1973 με την (πετρελαϊκή κρίση), το 1987 τη (συντριβή του χρηματιστηρίου) και το 2007 με την (παγκόσμια οικονομική κρίση).

Ως εκ τούτου, δεν ξέρουμε αν οι φήμες ότι το 2013 η Ομάδα Bilderberg θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία, την Ελλάδα ή την Ιταλία είναι αλήθεια ή όχι, τα στοιχεία όμως παραπάνω, δείχνουν σαφώς ότι η επόμενη συνεδρίαση θα φιλοξενηθεί στην Ευρώπη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger