Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΡΟΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥ!


Φύλο του Carlos Romero με το doodle ηλικίας μικροσκοπικός γάιδαρος 21 μηνών farmerhand

Πηγή Αθέατη γνώση: Ο 31χρονος αγρότης απο τη Florida Carlos Romero έχει κατηγορηθεί για σεξ με τον μικροσκοπικό του γάιδαρο, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι ο νόμος είναι λάθος.
Ο Romero χρεώθηκε με πλημμέλημα για  σεξουαλική δραστηριότητα με ένα ζώο αφού εθεάθη χωρίς πουκάμισο, και με το σώβρακο του κατεβασμένο πίσω απο το γαϊδούρι του.
Μετά τη σύλληψή του, ο Romero επέμεινε ότι δεν είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με το ζώο, αλλά απλώς είχε αυνανιστεί μαζί του, λέγοντας πόσο πολύ απολάμβανε την αίσθηση της γούνας του.
Ο Romero αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι ήταν με τα άλογα πολλές φορές από τότε που ήταν 18, απολαμβάνοντας το "θηλυκό τους σχήμα, τη συμπεριφορά και την ωμή τους δύναμη".
Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με το γάιδαρο ακόμη, αλλά σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, "το πέος του μπορεί να έχει έρθει σε επαφή με τον κόλπο του γαϊδουριού από ατύχημα και το σπέρμα του μπορεί να πιτσίλισε μέσα στο γαϊδουράκι από ατύχημα".
Η μεγαλύτερη ανησυχία του Ρομέρο ήταν να πάρει το ζώο πίσω, λέγοντας στους δημοσιογράφους «Έχω πληρώσει $ 500 δολάρια για την ίδια ".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger