Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΨΗ


Nanchang, Jiangxi province lock homless in cages for public fair


Πηγή Αθέατη γνώση: Υπάλληλοι που διοργανώνουν το φεστιβάλ ναών στο Nanchang, Jiangxi στη νότια Κίνα έχουν πεί ότι οι ζητιάνοι μπορούν να ζητιανεύουν μέσα σε κλουβιά, διαφορετικά θα πρέπει να απομακρυνθούν από την πόλη.
Μετά απο την έκδοση τού τελεσίγραφου ένας ακόμα πιο μεγάλος αριθμός απο ζητιάνους άρχισαν να συρρέουν στην εκδήλωση γύρω από την ύπαιθρο.
Οι ζητιάνοι είναι ελεύθεροι να πάνε, όταν θέλουν, αλλά πρέπει να φύγουν από την πόλη εξ ολοκλήρου, εάν δεν επιθυμούν να ζητιανεύουν μέσα στα κλουβιά.
Οι διοργανωτές υπερασπίστηκαν τις ενέργειές τους υποστηρίζοντας ότι οι ζητιάνοι ήταν αρκετά άνετα, και ότι εκείνοι ήταν πρόθυμοι να συμβιβαστούν με την ταπείνωση και να λαμβάνουν τρόφιμα και δώρα από τους εισερχόμενους στο φεστιβάλ.
Ενας απο την εκδήλωση είπε: «Τους μεταχειρίζονται σαν ζώα του ζωολογικού κήπου. Τι θα πρέπει να κάνουν στη συνέχεια; - τεχνάσματα και για την τροφή τους "

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger