Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΝΑ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ 13



Πηγή Αθέατη γνώση: ΠΕΚΙΝΟ - Ένας άνδρας με ένα τσεκούρι επιτέθηκε σε παιδιά στον παιδικό σταθμό στη νοτιοδυτική Κίνα, σκοτώνοντας τρία και τραυματίζοντας άλλα 13.
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua είπε οτι ένας άνδρας στην επαρχία Guangxi ξέσπασε σε παιδικό σταθμό το απόγευμα της Παρασκευής και επιτέθηκε κατά των παιδιών με το τσεκούρι του.
Ένας αξιωματικός της αστυνομίας στην κομητεία Pingnan όπου συνέβη η επίθεση, λέει ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. Ο υπάλληλος θα δώσει μόνο το επώνυμό του,(Λιν), και είπε ότι δεν είχε καμία άλλη λεπτομέρεια.
Η Κίνα έχει βιώσει μια σειρά από επιθέσεις σε σχολεία, γηροκομεία και στους δρόμους της πόλης που έχουν αφήσει δεκάδες νεκρούς και δεκάδες τραυματίες από τις αρχές του 2010.
Οι επιθέσεις έχουν προκαλέσει εκκλήσεις για μεγαλύτερη προσοχή στις ψυχικές ασθένειες και την ανησυχία για το αυξανόμενο στρες στην κινεζική κοινωνία.

Read more here: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.gr&sl=en&tl=el&twu=1&u=http://www.theolympian.com/2012/09/21/2258862/man-with-ax-kills-3-kids-injures.html&usg=ALkJrhgGbCwEkrZIKn-mhT_x1Ugq7KRzsw#storylink=cpy

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger