Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΕΦΩΝ "UNDULATUS ASPERATUS" ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ


Undulatus Asperatus


Πηγή Αθέατη γνώση: Μια νέα ποικιλία σύννεφου προσπαθεί να προστεθεί επισήμως στο σύστημα ταξινόμησης μετά την πρώτη που ανακαλύφθηκε το 1951.
 
Οι μετεωρολόγοι και οι "εκτιμητές συννέφων " ψάχνουν για να προσθέσουν και επίσημα τα σύννεφα, undulatus asperatus, ή «κύματα διέγερσης ," στον επίσημο κατάλογο των ειδών σύννεφου. Τα σύννεφα μοιάζουν με μια αφράτη κουβέρτα που καλύπτουν ένα μέρος ή το σύνολο του ουρανού. 

Η παγκόσμια μετεωρολογική οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών (WMO) στη Γενεύη έχει τον τελικό λόγο στην ταξινόμηση των σύννεφων, αλλά μπορεί να περάσουν μερικά έτη έως ότου αυτό το είδος σύννεφων πάρει την επίσημη θέση του. 

Ο σχηματισμός σύννεφων προτάθηκε επίσημα ως χωριστή ταξινόμηση σύννεφων από την κοινωνία εκτίμησης σύννεφων το 2009.
Ο Gavin Pretor-Pinney, ιδρυτής της εταιρείας εκτίμησης σύννεφων, άρχισε να εργάζεται με τη βασιλική μετεωρολογική εταιρεία για να προωθήσει τον τύπο σύννεφων.
Η βασιλική μετεωρολογική εταιρεία άρχισε τα στοιχεία του τύπου καιρικών σχεδίων στον οποίο τα σύννεφα asperatus undulatus που εμφανίστηκαν τον Ιουνίου του 2009. Μελετούν πώς διαμορφώνονται και προσπαθούν να καθορίσουν εάν είναι ευδιάκριτα από άλλα σύννεφα undulatus.
Μια νέα εφαρμογή για το iPhone έρχεται από την εταιρεία Cloud που θα μπορούσε να βοηθήσει στη συλλογή παρατηρήσεων από τα σύννεφα. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να προστεθούν για να βοηθήσουν τη μελέτη πώς σχηματίζονται τα σύννεφα. 

Με τη χρήση geo-tagging στο iPhone app, οι ερευνητές θα είναι σε θέση να γνωρίζουν την ακριβή τοποθεσία και τις καιρικές συνθήκες κατά το χρόνο λήψης της φωτογραφίας. 
atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger