Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ 40.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ




Πηγή Αθέατη γνώση: Κολομβία: Η αστυνομία δήλωσε ότι συνέλαβε δύο άνδρες που είχαν καταπιεί περίπου 40.000 δολάρια όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στη χώρα.

Οι άνδρες συνελήφθησαν  ξεχωριστά την περασμένη εβδομάδα στο διεθνές αεροδρόμιο στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας του Μεντεγίν ήταν για πτήσεις που φθάνουν από την Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με αξιωματούχους ασφαλείας.
Οι αρχές δήλωσαν ότι ήταν εξοικειωμένοι με  την ίδια τεχνική για να γλιστρήσουν μετρητά στη χώρα.
"Αυτό το είδος της δραστηριότητας ξέπλυμα χρήματος είναι καινούργιο στην Κολομβία", δήλωσε ο Wilson Patino, ένας περιφερειακός διευθυντής της μετανάστευσης.
Οι δύο ύποπτοι απο Κολομβία και Βενεζουέλα, έχουν περιγραφεί ως περίπου 35 ή 40 ετών. Και οι δύο λέγεται ότι είναι υπέρβαροι και με ευρύχωρα στομάχια.
Ο κολομβιανός επέστησε την προσοχή των αρχών τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπως είπαν, όταν εμφανίστηκε να είναι νευρικός και ταραγμένος περνώντας από την ασφάλεια του αεροδρομίου.
Του ζητήθηκε να περάσει μέσα από ένα σαρωτή, όταν η ακτινογραφία αποκάλυψε τα πολυάριθμα ασυνήθη αντικείμενα στην κοιλιακή περιοχή. Αυτά αποδείχθηκαν ότι ήταν περίπου 40 κάψουλες, που περιέχουν η κάθε μια 1.000 δολάρια.
Οι αρχές πιστεύουν ότι ήταν διακινητές ναρκωτικών, αν και δεν έχουν αποκλείσει  τη συμμετοχή τους σε άλλα συνδικάτα του εγκλήματος, ενδεχομένως που ασχολούνται με όπλα ή την εμπορία ανθρώπων.
Το Μεντεγίν είναι η βάση για τα διάφορα εγκληματικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών που ανθεί στη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger