Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥ


Πηγή Αθέατη γνώση: ΒΑΡΣΟΒΙΑ: Μετά την άνθηση του εξορκισμού στην Πολωνία, οι Ρωμαιοκαθολικοί ιερείς ένωσαν τις δυνάμεις τους με έναν εκδότη για να ξεκινήσουν το πρώτο μηνιαίο περιοδικό στον κόσμο που εστιάζεται αποκλειστικά στο κυνήγι του διαβόλου.
 «Το γεγονός ότι ο αριθμός των εξορκιστών αυξήθηκε από 4 σε 120 τα τελευταία 15 χρόνια στην Πολωνία, κάτι λέει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο καθηγητής φιλοσοφίας και θεολογίας, Aleksander Posacki, ο οποίος ειδικεύεται στη δαιμονολογία και τον εξορκισμό.

«Τα χέρια μας είναι γεμάτα," παραδέχτηκε Ρωμαιοκαθολικός ιερέας συνάδέλφος εξορκιστής στην Πολωνία Andrzej Grefkowicz, αποκαλύπτοντας ότι οι εξορκιστές έχουν τριών μηνών λίστα αναμονής στην πρωτεύουσα της Βαρσοβίας. Οι ιερείς που ειδικεύονται στον εξορκισμό συνεργάζονται επίσης και με ψυχιάτρους προκειμένου να αποφεύγεται η αμφιβολία για την ψυχική ασθένεια του ασθενούς.
«Πολλές φορές έχουν τύχει περιπτώσεις όπου οι ψυχίατροι είχαν διαγνώσει ότι ο ασθενής έπασχε από υστερία ή άλλου είδους μορφής ψυχική ασθένεια, και όχι από κατοχή (πνεύματος)», δήλωσε ο Grefkowicz.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger