Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΠΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ


Πηγή Αθέατη γνώση: Μια άλλη οικογένεια είναι στην επικαιρότητα, καθώς αγωνίζεται για το δικαίωμα να φιλοξενήσει μια μελέτη της Αγίας γραφής στο σπίτι τους.
Η Shane και η Marlene Roessiger, απο τη Βενετία της Φλόριντα, αντιμετωπίζουν ένα πρόστιμο 250 Δολάρια ανά ημέρα, διότι την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι τους είχαν ξεκινήσει μια Μελέτη της Αγίας Γραφής και μια ομάδα προσευχής στο σπίτι τους. Είναι μια μικρή ομάδα των 6-10 ατόμων. Το περίεργο είναι ότι αν αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι έρθουν για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου κάθε Δευτέρα δεν θα είναι πρόβλημα. 
Γιατί, λοιπόν η συλλογική μελέτη στο λόγο του Θεού είναι ενάντια στο νόμο;
"Είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς πώς είναι παράνομο να έχουμε μια συνάντηση προσευχής την Παρασκευή το βράδυ με μισή ντουζίνα ανθρώπους, όμως δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν κάλεσω την ίδια ομάδα το βράδυ της Δευτέρας για να παρακολουθήσουν ένα αγώνα ποδοσφαίρου," δήλωσε η Roessiger.
Η οικογένεια Rossiger έχει τραπεί στο Ειρηνικό Ινστιτούτο Δικαιοσύνης για βοήθεια. Ο Brad Dacus, πρόεδρος του Ειρηνικού Ινστιτούτου Δικαιοσύνης, έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από παρόμοιες περιπτώσεις μελέτης της Αγίας Γραφής σε διάφορα σπίτια σε ολόκληρη τη χώρα. 

Φαίνεται ότι σταδιακά σε πολλές πόλεις, η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τον Θεό και την ομιλία της διδασκαλίας του στα όρια ενός κτιρίου εκκλησίας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger