Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ο ποταμός Olkhovka στη Ρωσία αρχίζει να βράζει, προκαλώντας περιβαλλοντική καταστροφή.
Πηγή Αθέατη γνώση: Το πρόβλημα με τα ποτάμια σε όλο τον κόσμο συνεχίζεται. Αν θυμηθούμε τον ποταμό Yangtze στην Κίνα που έγινε κόκκινοςτώρα υπάρχουν αναφορές ενός ποταμού στη Ρωσία που ξαφνικά άρχισε να βράζει.

Εκατοντάδες κάτοικοι που ζουν στην Αικατερινούπολη είναι συγκλόνισμένοι.  Στη Ρωσία περιγράφουν πώς ένα μικρό ποτάμι που ονομάζεται Olkhovka και περνά μέσα από την πόλη απροσδόκητα το μετατραπεί σε ένα ρεύμα με πολύ ζεστό νερό.

Κανείς δεν ήξερε τι προκάλεσε το φαινόμενο, αλλά το γεγονός είναι ότι το οικοσύστημα του ποταμού έχει πληγεί σοβαρά, προκαλώντας το θάνατο χιλιάδων ψαριών που βρίσκονται στις όχθες.
"Το νερό είναι πραγματικά καυτό. Η όχθη του ποταμού είναι γεμάτη με νεκρά ψάρια», ένας καθηγητής από ένα τοπικό πανεπιστήμιο, δήλωσε:

Η τοπική αστική υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ανέφερε το πρόβλημα.

Σύμφωνα με αυτούς, η πιθανότερη αιτία για την καταστροφή είναι ότι μια μεγάλη διαρροή ζεστού νερού που είχε ρεύσει εντός του ποταμού Olkhovka,  τέτοιας έντασης που θα μπορούσε να βγάζει υδρατμούς στην επιφάνεια.
Βιομηχανίες που μπορούν να συμμετέχουν, μεταξύ των οποίων είναι η «επιχείρηση Σβέρντλοβσκ ανεφοδιασμού θερμότητας»  αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τη θερμική ρύπανση των υδάτινων ρευμάτων.Ωστόσο, οι τοπικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα που προκαλείται από ανθρώπινη δράση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger