Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΠΟ «ΑΓΙΑ» ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ



Πηγή Αθέατη γνώση: Στη φωτογραφία δύο καρμελίτισσες καλόγριες ασπάζονται ένα μεταλλικό κάλυμα, το οποίο περιέχει τα οστά από ένα πτώμα.

Η Τερέζα της Άβιλα διαμελίστηκε από ιερείς και επισκόπους. Ο Πάπας την έχει διακηρύξει"αγία" και ως ένα πρότυπο για την «Εκκλησία».
Ο Πάπας Βενέδικτος XVI πιστεύει ότι το 16ο αιώνα η Αγία Τερέζα της Άβιλα ήταν πρότυπο για τις τρέχουσες προσπάθειες να προωθηθεί το Ευαγγέλιο
«Ο απώτερος στόχος της μεταρρύθμισης της Τερέζα και της δημιουργίας των νέων μοναστηριών σε έναν κόσμο που στερείται τις πνευματικές τιμές ήταν να προστατευθεί η αποστολική εργασία με την προσευχή,» είπε ο πάπας στις 16 Ιουλίου.

Για ποιό σκοπό έβαλαν χρυσά δαχτυλίδια σε αυτό το μεταλλικό σκελετό;
Οι άνθρωποι που δεν ξέρουν την ιστορία για την ανακήρυξη της Τερέζας της Άβιλα , θα εξαπατηθούν εύκολα από τον πάπα.
Αλλά πρώτα ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές φωτογραφίες από την Ισπανία, όπου τα περισσότερα από τα μέρη του σώματος της, φυλάσσονται σε διάφορες πόλεις και κωμοπόλεις.

Το χέρι της "αγίας" διατηρείται για προσκύνηση στην Ισπανία.

Μια εικόνα του φασίστα δικτάτορα της Ισπανίας μαζί με το «ιερό χέρι".

Μια καλόγρια Καρμελίτισσα μεταφέρει τα οστά από το πτώμα.
Ας διαβάσουμε τι έχει γράψει μια καθολική πηγή για τις τραγικές περιστάσεις που οδήγησαν σε αυτόν τον άνθρωπο να διαιρεθεί στα τέσσερα.

Πέθανε το 1582. Το σώμα της είχε εκταφεί αρκετές φορές μετά το θάνατό της, και κάθε φορά βρέθηκε μυρωδάτο, και άφθαρτο. Η Καρδιά, τα χέρια της, το δεξί της πόδι, το δεξί χέρι, το αριστερό μάτι και μέρος του σαγονιού της είναι πρός επίδειξη σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.


Πρέπει να είναι αρκετά κακοί και μάλλον παράφρονες για να αφαιρέσουν το μάτι από το σώμα. Ειδικότερα το μάτι, το οποίο μπορεί να μην το δούμε αφού βρίσκεται στον τάφο για εκατοντάδες χρόνια. Και σε αυτή την περίπτωση το «αριστερό μάτι" 
Αυτό που συνέβη στο δεξί μάτι, δεν αναφέρεται σε καμία Ρωμαϊκή Καθολική πηγή.

 Περισσότερες φωτογραφίες:

Τα οστά από το δεξί χέρι της «αγίας» εμπεριέχονται μέσα σε ένα γυάλινο σωλήνα, και παρουσιάζονται σε μια χρυσή βάση.

Επίσης, η καρδιά αυτού του πτώματος αποκόπηκε και διατηρείται για προβολή και λατρεία.

Το αριστερό μάτι της «αγίας» θα μπορούσε να βρεθεί σε αυτή τη συλλογή των κειμηλίων της. Αλλά δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.
Γιατί οι Ρωμαιοκαθολικοί ιερείς κρατούν την κομμένη καρδιά από τα λείψανα των ανθρώπινων όντων.
Ποιός είναι ο σκοπός;

Η αγία είχε επίσης ψυχικά προβλήματα. Αλλά δεν θα ασχοληθούμε στο άρθρο αυτό.

Ούτε καν οι ειδωλολάτρες στην Αίγυπτο θα εγκρίνουν την τραγελαφική σοβαρή λεηλασία που εκτελείται από την ιεροσύνη του Βατικάνου.
Είναι δύσκολο να βρεθούν κατάλληλες λέξεις για το επίπεδο της διαστροφής αυτού του είδους των δραστηριοτήτων. Αλλά αυτό που αισθάνομαι, είναι ότι ο Θεός θα δώσει σε τέτοια άτομα επαρκή χρόνο στην κόλαση, για να προβληματιστούν σχετικά με το τι έχουν κάνει.

Να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να μην καταλήξουμε κι εμείς εκεί. Μετανοείτε, και δώστε τη ζωή σας στον Ιησού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger