Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΓΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Πηγή Αθέατη γνώση: Ένα ασυνήθιστο γεγονός συνέβη το Σάββατο στην ηλιόλουστη Istria. Στις 6.20 μ.μ. ένα μεγάλο κομμάτι πάγου έπεσε απο τον ουρανό διάσπαρτα στο λιβάδι. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο πάγος ήταν περίπου μισό μέτρο σε ύψος, μήκος και πλάτος περίπου ένα μέτρο και 300 έως 500 κιλά βάρος. Έπεσε περίπου 10 μέτρα από το πλησιέστερο σπίτι και μια-δυο μέτρα από τον κεντρικό δρόμο. 
Οι μάρτυρες άκουσαν ενα θόρυβο που το περιγράφουν ως ένα σμήνος πουλιών που πετούν, μπαλόνια γεμάτα με ήλιον, ή ένα βλήμα που συντρίβεται, όταν ο πάγος χτύπησε το έδαφος, πλήθος κατοίκων της περιοχής είδαν τα τμήματα του πάγου στο γκαζόν. 
«Είναι ένα πραγματικό θαύμα που δεν τραυματίστηκε κανείς», σχολίασαν. 

Ένα επικεφαλής στο παρατηρητήριο της Višnjan, ο Korade Korelić, δήλωσε ότι είναι ο πάγος έπεσε από το αεροπλάνο που πέταγε εκείνη τη στιγμή. , Ο πάγος προέρχεται από μια ελαττωματική τουαλέτα. Όταν ένα αεροπλάνο έχει μια σωστή τουαλέτα, τα σταγονίδια διαλύονται στην ατμόσφαιρα, αλλά αν η τουαλέτα είναι ελαττωματική, το νερό παίρνει άλλη μορφή και παγώνει, το κομμάτι γίνεται πάρα πολύ βαρύ και στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος ", σχολίασε ο Korlević. 


Στο αεροδρόμιο είπαν ότι ένα ζευγάρι από τα αεροπλάνα που προσγειώθηκαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες κανένας από τους πλοιάρχους δεν ανέφερε κάποια αποτυχία. Αλλά εάν το μέγεθος αυτού του χοντρού κομματιού πάγου έπεφτε από το αεροπλάνο, το ίδιο το αεροπλάνο θα κατέρριπτε. Στη Μεγάλη Βρετανία, μια εφημερίδα γράφει, ότι 35 από 3 εκατομμύρια πτήσεις αναφέρουν κομμάτια πάγου, και σε σαράντα χρόνια, πέντε άνθρωποι χτυπήθηκαν από πάγο.

atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger