Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΣ


Το νερό της βρύσης
Πηγή Αθέατη γνώση: Το καθαρό νερό είναι ένας από τους μέγιστους φυσικούς πόρους στον κόσμο. Κάθε μεταβολική λειτουργία εξαρτάται από την παρουσία του νερού. Οι πόλεις χτίζονται γύρω από τις άφθονες προμήθειες του νερού. Υπάρχουν πολλές βιομηχανικές τοξίνες παρούσες στις δημοτικές πηγές νερού μας που πρέπει να αποφευχθούν.

Το νερό είναι απολύτως απαραίτητο για την βελτιστοποίηση της παραγωγής ενέργειας και τις ικανότητες αποτοξίνωσης μέσα στο σώμα. Η ιδανική πηγή του νερού είναι τόσο καθαρή και ανόθευτη το δυνατόν περισσότερο από μια φυσική πηγή.
Δυστυχώς, η παροχή νερού μας φορτώνεται με τους τοξικούς μολυσματικούς παράγοντες. Εδώ είναι μερικοί που εμείς όλοι πρέπει να γνωρίζουμε και να λάβουμε τα μέτρα μας:

Αρσενικό: Αυτό είναι ένας ισχυρός καρκινογόνος παράγοντας. Το 2001, η EPA μείωσε το μέγιστο όριο που επιτρέπεται στο πόσιμο νερό από 50 μg / L σε 10 μg / L, λόγω του καθιερωμένου καρκινογόνου κινδύνου. Το αμυντικό Συμβούλιο των φυσικών πόρων υπολογίζει ότι τουλάχιστον 56 εκατομμύρια Αμερικανοί που ζουν σε 25 κράτη πίνουν νερό με επικίνδυνα επίπεδα αρσενικού.

Αλουμίνιο: Αυτό το τοξικό βαρύ μέταλλο συνδέεται με νευρολογική, γαστρεντερική και ηπατική βλάβη. Το περισσότερο νερό των πόλεων έχει αυξημένα επίπεδα αλουμινίου. Το αλουμίνιο ανταγωνίζεται με το ασβέστιο για τη σκελετική απορρόφηση αλλά δεν μιμείται τα αποτελέσματα του ασβεστίου στο σώμα. Το υψηλό αργίλιο μειώνει τη σκελετική μεταλλοποίηση. Καθυστερεί επίσης την απορρόφηση του φωσφόρου, του ψευδάργυρου, και του σελήνιου. Ο ψευδάργυρος και το σελήνιο είναι βασικοί διαμορφωτές ανοσοποιητικών συστημάτων.

Φθόριο: Αυτό το μόριο αλόγονου είναι ένας ιδιαίτερα ισχυρός ελεύθερος ριζοσπάστης στο σώμα που βλάπτει το νευρολογικό ιστό, τραυματίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και παρακωλύει τη λειτουργία του θυροειδή μεταξύ πολλών άλλων προβλημάτων. 
Μια έκθεση του 2006 από το εθνικό Συμβούλιο έρευνας των εθνικών ακαδημιών αναφέρει: 
"Το φθόριο είναι μια ενδοκρινική διαταραχή με την ευρεία έννοια της μεταβολής στη φυσιολογική ενδοκρινική λειτουργία."

Χλώριο: Αυτό χρησιμοποιείται για την αποστείρωση του νερού και δικαίως έτσι πολλές μολυσματικές ασθένειες μπορούν να επιτευχθούν μέσω του μολυσμένου νερού. Οι φυσικές πηγές δεν πρέπει να αποστειρώνονται ποτέ, αλλά το νερό της πόλης θα πρέπει. 
Δυστυχώς, όταν το χλώριο δεν φιλτράρεται από το νερό και αντ 'αυτού καταναλώνεται σε νερό της βρύσης, καταστρέφει τη φυσική μικροχλωρίδα σε όλο το σώμα. Αυτό επηρεάζει δυσμενώς τη φυσική ανοσία και δραματικά αυξάνει τον κίνδυνο για διαταραχές του ανοσοποιητικού και καρκίνου.

Μια από τις πιό επικίνδυνες μορφές χλωρίου περιλαμβάνει τους ατμούς χλωρίου και το αέριο χλωροφορμίου. Το FDA και άλλα αμερικανικά κυβερνητικά πρακτορεία έχουν αναφέρει ότι τα περισσότερα σπίτια στις ΗΠΑ έχουν μετρήσιμα επίπεδα αερίου χλωροφορμίου. Αυτό διαρρέει από λεκάνες τουαλετών, τα πλυντήρια πιάτων, τα ντους, κ.λπ. Αυτοί οι ατμοί αυξάνουν εντυπωσιακά τον κίνδυνο του άσθματος, της ανάφλεξης εναέριων διαδρόμων και αναπνευστικών αλλεργιών. Το αέριο χλωροφορμίου είναι γνωστό ότι προκαλεί οξεία ζάλη, ναυτία και κόπωση.

Απολυμαντικά υποπροϊόντα (DBP): Αυτά χρησιμοποιούνται μαζί με το χλώριο για να καταστρέψουν οποιαδήποτε μορφή ζωής στο νερό. Αυτές οι χημικές ουσίες περιλαμβάνουν τριαλογονομεθάνια, αλογονούχων οξικά οξέα, μεταξύ των άλλων. θεωρείται πολύ πιό επικίνδυνο για κατανάλωση από το χλώριο. Είναι ισχυρά καρκινογόνα μόρια που καταστρέφουν το συκώτι, τα νεφρά και το νευρικό σύστημα.

Συνταγή και πέρα από τα αντίθετα φάρμακα (OTC): Οι μελέτες έχουν δείξει ότι ακόμη και τα μικρά ποσά έκθεσης φαρμάκων RX και OTC αναγκάζουν τα ανθρώπινα κύτταρα να αυξηθούν και να ωριμάσουν ανώμαλα. Υπάρχουν πολυάριθμοι μικροί συνδυασμοί φαρμάκων μέσα στο νερό της βρύσης που είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι για την κατανάλωση.
Μερικά άτομα έχουν ακραίες αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένα φάρμακα που μπορούν επίσης να είναι παρόντα σε μια πολύ αραιωμένη μορφή στο νερό βρύσης που πίνουν.
Το τμήμα προστασίας του περιβάλλοντος εξέτασε το νερό τους και βρήκε διάφορα φάρμακα να είναι παρόντα. 
Οι πιο κοινές από αυτές περιέλαβαν:
OTC αναλγητικά όπως ιμπουπροφένη και ακεταμινοφαίνη 
Αντικαταθλιπτικά 
Αντισυλληπτικά χάπια 
Η αρτηριακή πίεση και 
φάρμακα χοληστερόλης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger