Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ: ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή Αθέατη γνώση: Μετά από σχεδόν δύο έτη και την αξία των $86 εκατομμυρίων της θορυβώδους και αποδιοργανωτικής κατασκευής, έχει προκύψει 
η Δυτική Πτέρυγα από την οπτική απομόνωσή  εντυπωσιακά αμετάβλητη. 
Και βαθιά υπόγεια ό, τι έχει χτιστεί εκεί παραμένει ένα πέπλο μυστηρίου. 
Το έργο κατασκευής - επίσημα εδώ και καιρό είναι μια αναβάθμιση του Λευκού οίκου που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 με την ανασκαφή ενός τεράστιου, πολυώροφου λάκκου μπροστά απο τη Δυτική Πτέρυγα,  για να περιλάβει τη δυτική εκτελεστική λεωφόρο, η οδός που χωρίζει το λευκό οίκο από το εκτελεστικό κτίριο γραφείων Eisenhower.  Ένας ψηλός, πράσινος φράχτης ξεπήδησε που μπλοκάρει το πιο διάσημο συγκρότημα γραφείων της Αμερικής από τη δημόσια θέα. 

Τώρα, όμως, η περίφραξη έχει κατέβει, αποκαλύπτοντας τη γνωστή ασπρισμένη πρόσοψη ψαμμίτη και τον μοναχικό φύλακα ρολόι που στέκεται στην είσοδο της Δυτικής Πτέρυγας 

Οι μπουλντόζες κάλυψαν την τρύπα. Τα πληρώματα του Πάρκου ως επί το πλείστον έχουν ολοκληρώσει εκ νέου ταξινόμηση και επαναφύτευση. Ο στόχος τους ήταν να επιστρέψουν την περιοχή στην αρχική της εμφάνιση.

Η διοίκηση γενικών υπηρεσιών, που επιτήρησε την εργασία, είπε ότι επρόκειτο να αντικαταστήσει τις παλιές γραμμές νερού και ατμού, τους υπονόμους, και τους ηλεκτρικούς αγωγούς καλωδίωσης. 

Το GSA αναφέρει αυτή τη δομή οτι είναι απλώς "διευκόλυνση" στο έργο κοινής ωφελείας. 

Αλλά ούτε ο οργανισμός, ούτε η διοίκηση θα εκπονήσει για τη λειτουργία του. Πέρυσι, όταν άρχισε το έργο, η GSA αρνήθηκε οτι ήταν η κατασκευή για επιπλέον χώρο γραφείου ή άλλο καταφύγιο. 
Το υφιστάμενο καταφύγιο του Λευκού Οίκου, γνωστό ως το Προεδρικό Κέντρο έκτακτης ανάγκης, είναι κάτω από την Ανατολική Πτέρυγα και τις ημερομηνίες για τη διοίκηση Ρούσβελτ. 

Η GSA κράτησε την εργασία μυστική, όχι μόνο για την παρουσίαση του φράκτη γύρω από το χώρο της ανασκαφής, αλλά διατάζοντας τους υπεργολάβους να μην μιλήσει κανένας για πληροφορίες της επιχείρησης στα φορτηγά που τραβούν στις πύλες του λευκού οίκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger