Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΒΙΝΤΕΟ)




Πηγή Αθέατη γνώση: Έχει γίνει θύμα εκφοβισμού, γελοιοποιείται για τη μυστηριώδη της εμφάνιση από την παιδική ηλικία. 
Και πάνω απ 'όλα, είχε βαπτιστεί ως η «πιο άσχημη γυναίκα στον κόσμο» Η  ζωή της Lizzie Velasquez δεν ήταν ποτέ τόσο απλή όσο ήταν για τους άλλους.
Γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, δεν έχει λιπώδη ιστό και δεν μπορούν να δημιουργηθούν μυς, που θα αποθηκεύουν ενέργεια, ή αύξηση του σωματικού βάρους. Έχει μηδέν τοις εκατό λίπος στο σώμα και το βάρος της είναι μόνο 60 κιλά. Όμως, παρ 'όλες τις φυσικές επιπλοκές το πνεύμα της και το επίπεδο των κινήτρων ήταν πάντα υψηλό.

Η Λίζι είναι 23-χρονών σήμερα, και έχει γίνει ένας κινητήριος ομιλητής για επτά χρόνια σε πολλά θέματα όπως η αντιμετώπιση που φοβερίζει, αγκαλιάζοντας με μοναδικότητα την υπερνίκηση των εμποδίων. Το πρώτο της βιβλίο που ονομάζεται "Λίζι η όμορφη" κυκλοφόρησε το 2010, ενώ ετοιμάζετε να κυκλοφορήσει και το δεύτερο. 
Πάνω απ 'όλα, είναι μια πρεσβυτέρα του Πανεπιστημίου Επικοινωνιών στο Texas State University.
«Αισθάνομαι πραγματικά ευτυχής που δεν μοιάζω με τις διασημότητες εκεί έξω που είναι τόσο όμορφοι», είπε σε συνέντευξή της.
Έτσι, εάν είστε επίσης θύμα εκφοβισμού λόγω των χαρακτηριστικών ή τηw εμφάνισής σας, προσπαθήστε ακολουθώντας το παράδειγμα της Lizzie Velasquez για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή και επιτυχημένη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger