Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 111 ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ


Πηγή atheatignosi: Ένα άτομο  21-χρονών δολοφόνησε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τη γιαγιά του, βάναυσα μαχαιρώνοντας την 111 φορές και διαμέλισε το πτώμα της.
Ο Zachary Cole Weston είπε στην αστυνομία ότι μετά έσκισε την καρδιά και την κοιλιά της γιαγιάς του, Joyce Dexter's, αφαιρώντας αρκετά από τα όργανά της.
Οι κραυγές θανάτου της 84χρονης ακούστηκαν από τους γείτονες, που προέρχονται από το σπίτι της στο Σωλτ Λέικ στις 3 Οκτωβρίου.

Μετά απο τις κλήσεις των γειτόνων, έφτασε η αστυνομία και βρήκε τον Weston να στέκεται πάνω από το σώμα της νεκρής γιαγιάς του κρατώντας ένα μαχαίρι πλημμυρισμένο στο αίμα, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή.
Ο Weston είχε αίμα στα ρούχα και τα χέρια του, όταν τον βρήκε η αστυνομία, και αργότερα είπε στους ανακριτές ότι είχε κόψει το λαιμό της γιαγιάς του.
« μαχαίρωσα τη γιαγιά μου," τους είπε. Μια ιατροδικαστής αργότερα διαπίστωσε ότι εννέα από τις 111 μαχαιριές ήταν στην καρδιά,.
Ο Weston έχει χρεωθεί με επιδεινωμένη δολοφονία, ένα κύριο αδίκημα. Τα μέλη της οικογένειας είπαν ότι ο Weston πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger