Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ» - ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ....


Πηγή atheatignosi: Η μαύρη μαγεία και τα κακά πνεύματα έχουν καταλάβει την ψυχή ενός νεογέννητου μωρού στην Κολομβία, που έχει ήδη αρχίσει να περπατάει και να βγάζει φωτιές.
Η Ana Feria Σάντος γέννησε τον γιο της τον περασμένο μήνα, αλλά λέει ότι η χαρά της μετατράπηκε γρήγορα σε τρόμο όταν είδε ότι είχε «αρκετές ανωμαλίες», και αυτό οδήγησε σε φόβους την κοινότητά της ότι αυτός είναι ο «διάβολος μεταμορφωμένος».
Λέει ότι το αγόρι έχει ήδη σηκωθεί για να περπατήσει - ένα συμαντικό κατόρθωμα για ένα παιδί μόλις τέσσερις εβδομάδες. Οι γείτονες της Ana Feria Σάντος είναι «τρομοκρατημένοι» απο τον γιό της - ρίχνοντας πέτρες στο σπίτι σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός RCN είπε: ότι «Περπατά σαν ένας ενήλικας, μερικές φορές φεύγει μακριά και κρύβεται κάτω από το κρεβάτι, σε μια βαλίτσα, στο πλυντήριο ή στο ψυγείο. Οι γείτονές της στην πόλη Lorica, κοντά στην καραϊβική ακτή, λένε επίσης ότι διακατέχεται από ένα «φθοροποιό πνεύμα» και ότι ο ίδιος είναι σε θέση να βγάζει φωτιές.
Αυτό το λένε, επειδή σημάδια απο εγκαύματα έχουν βρεθεί στα ρούχα του και σε έναν καναπέ όπου κάθεται τακτικά. Η κατάσταση στο σπίτι έχει οδηγήσει σε επιθέσεις επαγρύπνησης για την Σάντος και τον ταξιτζή σύζυγό της Óscar Palencia López, όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το σπίτι λεηλατείται με πέτρες κάθε βράδυ από τους εκφοβισμένους κατοίκους.
Ομως η ιστορία του 28χρονου δεν πιστεύεται από τους γιατρούς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τώρα μια έρευνα σχετικά με την πιθανότητα ότι το νεογέννητο θα μπορούσε να είχε κακοποιηθεί.

Το κολομβιανό ίδρυμα οικογενειακής ευημερίας, η εθνική αστυνομία και η καθολική εκκλησία αρνούνται να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς ότι εμπλέκεται μαύρη μαγεία .
Μια ομάδα ψυχολόγων, ένας κοινωνικός λειτουργός, ένας διατροφολόγος και ένας δικηγόρος θα εξετάσουν πλέον την υπόθεση, με μια πηγή να λέει: ότι «Το παιδί δείχνει σημάδια κακοποίησης.
«Δύο μικρά εγκαύματα βρέθηκαν στην παλάμη του αριστερού του χεριού και για το λόγο αυτό ένα μέτρο αποκατάστασης εγκρίθηκε για [τη διασφάλιση] του απο το οικογενειακό περιβάλλον.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger