Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ


Πηγή atheatignosi:«Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτό το διαφημιστικό πόστερ.Παρατηρήσατε τίποτα; Παράλληλα με τα σύμβολα του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού, του Ζαϊνισμού και ούτω καθεξής, είναι ένα από τα πιο αισχρά εμβλήματα που έχουν σχεδιαστεί για την ανθρωπότητα: το σφυρί και το δρεπάνι.
Εδώ και τρεις γενιές, το σήμα της σοβιετικής επανάστασης σήμαινε φτώχεια, σκλαβιά, βασανιστήρια και θάνατος. Κοσμούσαν τα καπέλα των chekas (Τσέκα ήταν το αρχικό όνομα για τη μυστική υπηρεσία της αστυνομίας που σχηματίζεται από Μπολσεβίκους που τρομοκρατούσαν το λαό σε υποταγή. Το σύνολο της ηγεσίας της τσέκα, ήταν εβραίοι που άλλαζαν τα ονόματα τους για να αποκρύψουν την εθνικότητα τους.)
Άνοιξε και έκλεισε τις ταινίες προπαγάνδας που έκρυβαν τους λιμούς. Ανακοίνωνε τα δικαστήρια των ανθρώπων. Εχει κυματίσει πάνω από τα στρατόπεδα αναμόρφωσης των γκουλάγκ. (στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ) .Για εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίους, ήταν ένα σύμβολο ξένης κατοχής. Η Ουγγαρία, η Λιθουανία και η Μολδαβία έχουν απαγορεύσει τη χρήση του, καθώς και διάφορες πρώην κομμουνιστικές χώρες που δεν θέλουν να αντιμετωπίζονται, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως τα διακριτικά των Ναζί.
Το μόνο που θα ήθελα να ξέρω είναι γιατί ξέχασαν να προσθέσουν τις σβάστικες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger