Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΘΑΥΜΑ: Ο ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΗΠΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΒΗ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΤΗΣ


Θαύμα: Οι γιατροί είχαν απενεργοποιήσει τα μηχανήματα υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών όταν Carina Melchior ξύπνησε από το κώμα της
 Πηγή atheatignosi: Μια έφηβη κοπέλα βρισκόταν σε κώμα μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και οι γιατροί δήλωσαν τον εγκέφαλο της νεκρό.
Η Carina Melchior είχε αποσυρθεί απο την μηχανικη υποστηριξη αναπνοης με τη συμβουλή του ιατρικού προσωπικού και ετοιμάστηκε για τη δωρεά οργάνων.
Όμως, προς μεγάλη έκπληξη του προσωπικού στο Νοσοκομείο του Άαρχους, στη Δανία, η 19χρονη ξαφνικά άνοιξε τα μάτια της και άρχισε να κινεί τα πόδια της.
Τώρα βρίσκεται στην  ανάρρωση σε ένα κέντρο αποκατάστασης και είναι σε θέση να περπατήσει, να μιλήσει, ακόμη και να κάνει βόλτα με το άλογο της Mathilde.
Η οικογένειά της μηνύει τώρα το νοσοκομείο για αποζημίωση, υποστηρίζοντας ότι οι γιατροί ήταν απελπισμένοι για να μαζέψουν τα μέλη του σώματος της.
«Οι ληστές με τις λευκές μπλούζες εγκατέλειψαν πολύ γρήγορα γιατί ήθελαν ένα δωρητή οργάνων,« δήλωσε ο πατέρας της Κιμ στην δανική εφημερίδα Ekstra Bladet.
Ο Δικηγόρος της οικογένειας Nils Fjeldberg είπε ότι η κ. Melchior συνεχίζει ρωτώντας εάν οι γιατροί προσπαθούσαν να την σκοτώσουν.
«Φυσικά, αυτό είναι ένα μεγάλο τραύμα, τόσο για την ίδια, όσο και τους γονείς της, οι οποίοι πείστηκαν ότι δεν υπήρχε τίποτε άλλο που θα μπορούσε να γίνει και συμφώνησαν να δωρίσουν τα όργανά της», είπε στην εφημερίδα.
Hospitalised: Όταν η εγκεφαλική δραστηριότητα της άρχισε να ξεθωριάζει, οι γιατροί πιστεύουν ότι υπήρχε πολύ μικρή πιθανότητα επιβίωσης της, αν και έκανε ότι θα είναι σε επίμονη φυτική κατάσταση
Όταν η εγκεφαλική δραστηριότητα της άρχισε να ξεθωριάζει, οι γιατροί πίστευαν ότι υπήρχε πολύ μικρή πιθανότητα επιβίωσης, και αν ποτέ γινόταν καλά, θα ήταν σε μόνιμη φυτική κατάσταση.
Δεν ελπίδα: Carina ήταν σε κώμα μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και όταν οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι δεν θα ξυπνήσει αποφασίστηκε υποστήριξης της ζωής της να απενεργοποιηθεί
Δεν υπάρχει ελπίδα: Μετά την ομιλία με τους γονείς της, αποφασίστηκε ότι η συσκευή που την κράτούσε ζωντανή θα απενεργοποιηθεί και ότι πρέπει να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων.
Ξύπνα: Η οικογένεια είχε πει ήδη αντίο όταν το νοσοκομείο τηλεφώνησε και είπε Carina είχε ανοίξει τα μάτια της
Η οικογένεια είχε πει ήδη αντίο όταν το νοσοκομείο της τηλεφώνησε και είπε: η Carina έχει ανοίξει τα μάτια της.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει μια δημόσια συζήτηση στη Δανία για τις δωρεές οργάνων που βάζουν τέλος στον κύκλο ζωής των ασθενών, με εγγεγραμμένους δωρητές να αποσύρουν τη συγκατάθεσή για το φόβο των γιατρών που ενεργεί πολύ γρήγορα.
Η κυβέρνηση της Δανίας καταρτίζει νέες κατευθυντήριες γραμμές στους γιατρούς να κάνουν προετοιμασίες πρίν την αφαίρεση των οργάνων, μέχρι ο ασθενής να έχει χαρακτηριστεί επισήμως ως κλινικά νεκρός.
Carina πριν από το ατύχημα το 2011
Πριν: Μια φωτογραφία που δείχνει Carina πριν από το ατύχημα
Πριν: Φωτογραφίες από την Carina 19 ετών, πριν από το φρικτό αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Οκτώβριο του 2011
Ατύχημα: Carina οδηγούσε το αυτοκίνητό της τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν είχε ένα ατύχημα και άλλαξαν το αυτοκίνητό της
Οι γιατροί στο νοσοκομείο Aarhus έχουν ζητήσει συγγνώμη για τις αποτυχίες στην επικοινωνία κατά τη διάρκεια της θεραπείας της Carina και είπαν ότι έκαναν λάθος.

1 σχόλιο :

  1. Κάθε μέρα που περνάει φανερώνεται η μαφία της εμπορίας οργάνων που δραστηριοποιείται σε ΚΑΘΕ νοσοκομείο.


    Δείτε τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται το εμπόριο οργάνων εν άγνοια των ανθρώπων:

    Γιατί οι "εγκεφαλικά νεκροί" δεν είναι νεκροί:
    www.tiny.cc/830bxw

    Ο "εγκεφαλικός θάνατος" δεν είναι θάνατος:
    www.tiny.cc/y40bxw

    Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ανταλλακτικών:
    www.tiny.cc/m50bxw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger