Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΦΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ: ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Η ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ!



Πηγή atheatignosi: Μπορείτε να φανταστείτε κάποια στιγμή την ανάγκη να ζητήσετε από κάποιον άλλο να τραβήξει το καζανάκι για εσάς, γιατί είστε πολύ τρομοκρατημένος ότι θα σας καταπιεί; Αυτό συμβαίνει ακριβώς στην 20χρονη Ney Decino, απο ενα χωριό στην Ουαλία, που πρέπει να περάσει από εκεί καθημερινά.
«Ο ήχος του νερού στέλνει μια ανατριχίλλα κάτω από τη σπονδυλική στήλη μου. Είναι φοβερό.Ορκίζομαι ότι θα με καταπιεί. Ο ήχος, και το βλέμμα του νερού μου εκδηλώνει έναν φόβο πρός τα έξω, "λέει η Ney. Αυτός ο παράλογος φόβος της τουαλέτας υπάρχει από τότε που είδα μια σκηνή στην ταινία του 1990 Κοίτα ποιος μιλάει, με πρωταγωνιστή τον John Travolta και την Kirsty Alley. Έδειχνε έναν χαρακτήρα με μεγάλα μάτια, και κοφτερά δόντια, που ονομαζόταν ο κ. άνθρωπος Τουαλέτα, που φωνάζει ότι θέλει τα τσίσα του παιδιού. Θυμάμαι αυτή τη σκηνή και στην πραγματικότητα, αυτό με φρίκαρε λίγο. 
Η Ney δεν είχε, ούτε έχει ασχοληθεί με την φοβία της στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Η νεαρή μητέρα λέει ότι πηγαίνει σε δημόσια τουαλέτα μόνο αν είναι απολύτου έκτακτης ανάγκης, και πάντα προσπαθεί να βρει δουλειά κοντά στο σπίτι της, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα που αισθάνεται ασφαλής.
Ακόμα κι εκεί, έχει προβλήματα αν βρίσκεται μόνη της. Θα χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ενός φίλου αν έχει, αλλά μόνο αν ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειας τραβήξει το καζανάκι γι 'αυτήν. Τώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το φόβο της με τη δημιουργία μιας ομάδας στο Facebook για να βρεθεί σε επαφή και με άλλους πάσχοντες της φοβίας.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger