Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΔΗΓΟ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ


Πηγή atheatignosi: Ένα από τα πιο γνωστά παιδικά περιοδικά της Τυνησίας πρόκειται να διωχθεί για την εκτύπωση ενός άρθρου για το πώς να κάνουν βόμβες μολότοφ, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Το υλικό δημοσιεύθηκε στο Qaws Quzah - Αραβικά για το ουράνιο τόξο - το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και 15.
Το Υπουργείο γυναικείων και Οικογενειακών Υποθέσεων, δήλωσε για το άρθρο "ότι ενθαρρύνει βίαιες και τρομοκρατικές σκέψεις".
Η δημοσίευση έφερε μια εικόνα ενός μπουκαλιού που φλέγεται, για να επεξηγήσει την ιστορία και τις χρήσεις της βόμβας Μολότοφ.
Το κομμάτι εμφανίστηκε στην αποκαλούμενη γωνία γνώσης του περιοδικού.
"Πρόκειται για ένα αυτοσχέδιο όπλο που χρησιμοποιείται συχνά σε ταραχές και πράξεις δολιοφθοράς, και επειδή είναι εύκολο στη χρήση του», εξήγησε το άρθρο.
Το υπουργείο για τα θέματα οικογένειας, δήλωσε ότι το περιοδικό βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών ενθαρρύνοντας τη χρήση στις βόμβες βενζίνης »σε πράξεις βανδαλισμού ή τρομοκρατίας".
Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από την ανακρίτρια να ανοίξει μια υπόθεση ενάντια στους εκδότες και όλους εκείνους που εμπλέκονται.
Η πρόσφατη επανάσταση στην Τυνησία ανάγκασε τον μακροχρόνια Πρόεδρο Ben Ali να αποχωρήσει.
Ωστόσο, η συνεχιζόμενη απογοήτευση για τη διαφθορά και την έλλειψη προόδου στην οικονομία, καθώς και μια αναζωπύρωση του σκληροπυρηνικού Ισλάμ, καθιστά τις βόμβες μολότοφ να είναι ένα όπλο επιλογής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger