Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ!


Πηγή atheatignosiΣτη Νότια Κορέα, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα μαγνητικό πεδίο για να φτάσουν τα καρκινικά κύτταρα πραγματικά σε αυτοκαταστροφή. Το σώμα αφαιρεί τα παλιά, ελαττωματικά, και μολυσμένα κύτταρα μέσω της διαδικασίας του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου (PCD), ή της απόπτωσης. Στην απόπτωση, το απορριφθε'ν κύτταρο ανταποκρίνεται σε ορισμένα σήματα που στέλνονται από το σώμα με τον θρυμματισμό. Τα άνοσα κύτταρα καταναλώνουν έπειτα αυτά τα θραύσματα. Οι μαγνήτες βοηθούν προκαλώντας την απόπτωση.
Οι μαγνήτες προκαλούν την απόπτωση
Ο καθηγητής Jinwoo Cheon του πανεπιστημίου Yonsei στη Σεούλ και μια ομάδα επιστημόνων πραγματοποίησε τα πειράματα στα  καρκινικά κύτταρα του εντέρου με τη χρήση μαγνητικών πεδίων για να επάγει απόπτωση.  Σύνδεσαν  νανοσωματίδια σιδήρου σε αντισώματα,  τα οποία δεσμεύουν τα μόρια «δεκτών»σε καρκινικά κύτταρα. Αυτά τα μόρια συγκεντρώνονται όταν εφαρμόζεται το μαγνητικό πεδίο, προκαλώντας το σήμα «αυτοκαταστροφής» και με αυτόν τον τρόπο την απόπτωση.  Στο πείραμα, πάνω από το ήμισυ των κυττάρων καρκίνου του εντέρου καταστράφηκαν όταν το σήμα για την ομαδοποίηση απόπτωσης τέθηκε σε ισχύ.  Τα ανεπεξέργαστα κύτταρα παρέμειναν ανεπηρέαστα και αβλαβή.
Αλλά ανεξάρτητα από ενδεχόμενες εναλλακτικές θεραπείες, οι μεγαλοφαμακευτικές  θα συνεχίσουν να προωθούν αυτές τις επικίνδυνες «λύσεις» για το κοινό. Ακόμη και ενώ πολλές τροφές καταπολεμούν τον καρκίνο, όπως η κουρκούμη, το τζίντζερ, το σκόρδο, το εκχύλισμα των φύλλων παπάγια, τα μούρα, και άλλα πολλά, που η φαρμακευτική βιομηχανία και η ιατρική γενικά, ολα αυτά δεν τα αναγνωρίζουν ως λύσεις.

1 σχόλιο :

 1. www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17574&subid=2&pubid=6323625

  Αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα

  Μια αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα που δρουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα ΜEGA".

  Όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η υπεύθυνη φαρμακοποιός του νοσοκομείου που έφερε στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

  "Προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά, βρίσκοντας οικονομικότερα φάρμακα της ίδιας χρήσης και την απειλούν πως θα τη πετάξουν σε χαντάκι... Όποιος διανοηθεί να την πειράξει θα έχει να κάνει μ' εμάς" τόνισε ο υπουργός.

  Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, η κ. Τσάκαλου δήλωσε: "Με απείλησαν επειδή χορηγώ πιο φτηνά φάρμακα. Εισέρχονταν απειλητικά στο χώρο του φαρμακείου επισκέπτες και γιατροί για να μην συνεχίσω την μέθοδο αυτή... Θίξαμε και συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατρών εμπλεκομένων με φαρμακευτικές, φαρμακευτικών που αλωνίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

  Όπως είπε υπεύθυνη φαρμακοποιός του ΑΧΕΠΑ, "το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα ογκολογικά φάρμακα".

  Για παράδειγμα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι γιατρός του νοσοκομείου χορήγησε, χωρίς να υπάρχει σχετική γνωμάτευση, αντικαρκινικά φάρμακα σε συνταγολόγιο ασθενους επτά φορές! Το κάθε σκεύασμα κόστιζε 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το ταμείο να επιβαρυνθεί με 35.000 ευρώ!

  Ενδεικτική για το όργιο υπερσυνταγογράφησης που αποκαλύφθηκε στο ΑΧΕΠΑ είναι η εκρηκτική αύξηση των χρημάτων που δόθηκαν μέσα σε ένα χρόνο για μια μόνο κατηγορία φαρμάκων, των αντινεοπλασματικών. Το 2008 οι δαπάνες για την προμήθειά τους στο νοσοκομείο ήταν 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 οι δαπάνες σημείωσαν αύξηση πάνω από 26% και έφθασαν τα 7,2 εκατ.

  Παρά το φρένο που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση, διαπιστώνεται αύξηση 10% στις δαπάνες υγείας τους δυο πρώτους μήνες του χρόνου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, γι' αυτό και ο υπουργός Εργασίας εξήγγειλε μέσω του MEGA αυστηρές ποινές.

  "Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα και δεν συμμορφώνονται. Εκεί, θα τροποποιήσουμε το ποινολόγιο. Η επιβολή θα είναι άμεση και καταλυτική, επιτόπου κλείσιμο του μαγαζιού".

  Δεν είναι, όμως, μόνον η παράνομη συνταγογράφηση. Οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι γιατροί εδώ και χρόνια κάνουν χιλιάδες εικονικές εισαγωγές ασθενών μιας ημέρας, μόνο και μόνο για να γίνονται πανάκριβες εργαστηριακές εξετάσεις με αντιδραστήρια που πωλούν εταιρείες σε γιατρούς-πελάτες τους.

  Επισης : www.xrimaonline.gr/141575/paixnidi-thanatoy-me-karkinofarmaka

  Παιχνίδι θανάτου με «καρκινοφάρμακα»

  Aναδημοσίευση απο την εφημερίδα ΧΡΗΜΑ PLUS του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2012

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger