Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ Η ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΓΑΔΑ - ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ!


Extreme προϋπολογισμού: Kay από τη Νέα Υόρκη ισχυρίζεται ότι εξοικονομεί χρήματα με το να μην αγοράζουν ρολό τουαλέτας και χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από σαπούνι και νερό για να καθαρίσει αντί
Πηγή atheatignosi: Μια γυναίκα  εξοικονομεί χρήματα με το να μην χρησιμοποιεί ρολό τουαλέτας.
Εχει θέσει στον εαυτό της ένα αυστηρό προϋπολογισμό, η Kay από τη Νέα Υόρκη, και αποκαλύπτει το πώς χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από σαπούνι και νερό για να ξεπλύνει τον εαυτό της μετά την επίσκεψη της στην τουαλέτα.
Η επίδειξη γίνεται ένας τελετουργικός καθαρισμός μπροστά από τις κάμερες.
Στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο βγήκε στον αέρα στις 16 Οκτωβρίου, εμφανίζει πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα μικρό κομμάτι απο σαπούνι και ένα πλαστικό μπουκάλι νερό για να καθαριστεί.
«Δεν πιστεύω στο να δαπανώνται χρήματα για κάτι που πρόκειται να πετάξετε, όπως το χαρτί υγείας ή το χαρτί κουζίνας.
Ενημερώνει επίσης τους θεατές ότι δεν έχει βάλει πλυντήριο για τα τελευταία τρία χρόνια, και αντ' αυτού πλένει τα ρούχα της με το χέρι ενώ παίρνει ένα ντούζ.
Κλείνει το ντούζ και τα αφήνει να στεγνώσουν φυσικά. Υποστηρίζει ότι η τεχνική πλυσίματος στο χέρι σώζει συνολικά 6 δολάρια μηνιαίως
Λιτό-minded: Kay δεν "πιστεύουν στην ξοδέψουμε χρήματα για κάτι που είστε ακριβώς πρόκειται να ρίξει μακριά»
«Κάθε φορά που έχω βρώμικα ρούχα προσπαθώ να τα πλένω, ενώ είμαι στο ντους. Σήμερα χρησιμοποιώ ένα δωρεάν δείγμα απορρυπαντικού που πήρα.
«Μόλις τελείωσα το ντους με σαπουνάδα μαζί με τα ρούχα. 
Νομίζω ότι η τελευταία φορά που έβαλα πλυντήριο ήταν πριν από τρία χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger