Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ



Πηγή atheatignosiΗ Ρωσία δήλωσε για το ΝΑΤΟ ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν θα πρέπει να αναζητήσουν τρόπους για να παρέμβουν στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας ή στις ουδέτερες ζώνες μεταξύ των ανταρτών και των κυβερνητικών δυνάμεων.
Η Μόσχα απαίτησε περαιτέρω αυτοσυγκράτηση μεταξύ ΝΑΤΟ- Τουρκίας στη Συρία , όπου η βία κατά μήκος των κοινών συνόρων τους έχει τεταμένες σχέσεις μεταξύ των πρώην συμμάχων.

"Στις επαφές μας με τους εταίρους στο ΝΑΤΟ και στην περιοχή, τους καλούμε να μην αναζητούν προσχήματα για τη διεξαγωγή στρατιωτικού σεναρίου ή για την ανάληψη πρωτοβουλιών, όπως ανθρωπιστικών διαδρόμων ή ουδέτερες ζώνες.»

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, ένας από τους καυστικότερους επικριτές του Άσαντ, πρόσφατα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της Ρωσίας για το μπλοκάρισμα των προσπαθειών στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στον Άσαντ, και είπε ότι η στάση της Μόσχας επέτρεψε τις σφαγές στη Συρία για να συνεχιστούν.

Η Τουρκία διατύπωσε την ιδέα καθιέρωσης με «ασφαλείς ζώνες» στο εσωτερικό της Συρίας για την προστασία των αμάχων από τη σύγκρουση, αλλά ότι θα πρέπει επίσης να εγκριθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger