Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΤΙΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΨΗΝΑΝ ΣΕ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥΣ



Πηγή atheatignosi: Ένας Βραζιλιάνος άνδρας, η γυναίκα του και η ερωμένη του έχουν χρεωθεί τη δολοφονία τριών γυναικών και το ψήσιμο της σάρκας τους σε γλυκά, ως μέρος ενός τελετουργικού κανιβαλισμού. 
Ο 50χρονος Jorge Beltrao Negromonte, η σύζυγός του Isabel Pires, 51, και η ερωμένη του Bruna da Silva, 25 κατηγορούνται ότι δελέασαν τα θύματά τους στα σπίτια τους, με την υπόσχεση της απασχόλησής, τα αποκεφάλιζαν και στη συνέχεια έψηναν τη σάρκα τους σε παραδοσιακές Βραζιλιάνικες πίτες που ονομάζονται empanadas, και τα πουλούσαν  στους γείτονές τους για περίπου ένα δολάριο το ένα.
Το τρίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ήταν μέλη μιας αίρεσης αποκαλούμενη καρτέλ, που στόχευε να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.
Είπαν στην αστυνομία ότι θα καλούσαν διάφορες γυναίκες στα σπίτια τους και στη συνέχεια θα τις δολοφονούσαν", επειδή ένα πνεύμα δήλωσε ότι ήταν κακοί άνθρωποι."
Οι κανίβαλοι ανακαλύφθηκαν όταν η αστυνομία τους εντόπισε απο τη χρήση κλεμμένων πιστωτικών καρτών σε ενα από από τα θύματα.
Παρά τους ισχυρισμούς του αδελφού του Negromonte ότι ήταν χορτοφάγος και δεν ήταν σε θέση να καταναλώσει οποιοδήποτε προϊόν με βάση το κρέας, ο εξεταστής αναφέρει ότι η αστυνομία ανακάλυψε ενα γραπτό 50-σελίδων βιβλίο στο δικό του σπίτι που ονομάζεται " Η αποκάλυψη του σχιζοφρενή" στην οποία ισχυρίζεται ότι ακούει φωνές και λεπτομερώς την εμμονή του για τη δολοφονία γυναικών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger