Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕ ΝΕΚΡΟ ΕΛΑΦΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ


Red Flower Chinese Restaurant caught wheeling dead deer into kitchen
Πηγή atheatignosiΤο κινέζικο εστιατόριο Red Flower, αναγκάστηκε να κλείσει όταν πιάστηκαν να σέρνουν ένα νεκρό ελάφι στην κουζίνα τους.

Γύρισαν τα στομάχια σε ένα κινέζικο εστιατόριο στο Κεντάκυ την περασμένη εβδομάδα, όταν στη μέση που απολάμβαναν ένα γεύμα σε μπουφέ, οι πελάτες παρατηρήσαν ένα κάδο απορριμμάτων να πηγαίνει κατ 'ευθείαν στην κουζίνα.
Οι θαμώνες του εστιατορίου δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, καθώς έβλεπαν το γιο του ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο να σπρώχνουν αδέξια κρύβοντας ένα σφαγμένο ελάφι, καθώς έσταζε το αίμα σε όλο το πάτωμα.
Σε μια άχρηστη προσπάθεια για να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη προσοχή, οι άνδρες είχαν προσπαθήσει να κρύψουν το νεκρό ζώο κάτω από ένα κουτί, αλλά όλοι παρακολούθησαν τη συγκλονιστική αλήθεια που ήταν απλό για να τη δούμε.
Hidden: The owner's son and an employee hid the carcass in a bin but its limbs were seen sticking out and dripping blood by all who sat and watched

Ο Paul Lawson, ένας περιβαλλοντικός επιθεωρητής υγείας, κλήθηκε και βρήκε το ελάφι στην κουζίνα.Ισχυρίστηκε ότι ήταν «το πιο τρελό πράγμα που έχει δει ποτέ."
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου υποστήριξε ότι το ελάφι ήταν για την οικογένειά του, και όχι για το εστιατόριο.Το εστιατόριο δεν θα αντιμετωπίσει πρόστιμο και θα είναι σε θέση να ανοίξει εκ νέου αν περάσει απο μια δευτεροβάθμια υγειονομική επιθεώρηση, παρά τις ανατριχιαστικές πράξεις τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger