Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ CERN, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!



Πηγή atheatignosi:
Μια γυναίκα απο την Γερμανία που φοβάται ότι η Γη θα απορροφηθεί στη λήθη σε μια μαύρη τρύπα, απέτυχε στην προσπάθειά της στο δικαστήριο να σταματήσει την λειτουργία του πιο ισχυρού επιταχυντή στον κόσμο.
Το ανώτερο διοικητικό δικαστήριο στο Μούνστερ, της Δυτικής Γερμανίας, απέρριψε τους ισχυρισμούς της, με την απόφαση ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη για το έργο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) που να αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.
« Η ενάγουσα ... ανησυχούσε ότι τα πειράματα θα μπορούσαν να παράγουν τις λεγόμενες« μαύρες τρύπες »που θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει στην καταστροφή όλης της ζωής στη Γη,» ανέφερε το δικαστήριο.
Ωστόσο, το δικαστήριο σημείωσε ότι οι εκθέσεις για την ασφάλεια του CERN απέκλεισαν κάθε κίνδυνο για τη ζωή."Αντικειμενικά, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αμφιβάλλει για την ορθότητα των εκθέσεων αυτών για ασφάλεια, ούτε είχε κάποια πειστικά στοιχεία που να παρουσιάστηκαν."
Η γυναίκα είχε αποτύχει και σε προηγούμενη προσπάθεια να σταματήσει το έργο του CERN στην Ελβετία στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο στην Καρλσρούη.
Μετά από μια αναζήτηση που εκτείνεται σχεδόν μισό αιώνα, οι επιστήμονες του CERN, τον Ιούλιο είπαν ότι είχαν βρει ένα υπο-ατομικό σωματίδιο που μπορεί να είναι το μποζόνιο Higgs ή «σωματίδιο του Θεού», που πιστεύεται ότι παρέχει μάζα στην ύλη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger