Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ - ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ;



Πηγή atheatignosi: Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αναμένεται σήμερα Πέμπτη 29η Νοεμβρίου να περάσει ένα ιστορικό ψήφισμα για το αίτημα αναβάθμισης του στάτους των Παλαιστινίων στους κόλπους του ΟΗΕ. 
Τουλάχιστον 150 χώρες αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ του ψηφίσματος. Το Ισραήλ θα υποστεί μια ταπεινωτική πολιτική ήττα και θα βρεθεί απομονωμένο μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Μικρονησία, τα Νησιά Μάρσαλ και, στην καλύτερη περίπτωση, τη Γερμανία και τη Δημοκρατία της Τσεχίας.
Καθώς πλησιάζει η ψηφοφορία, όλο και περισσότερες δυτικές δημοκρατίες έχουν ανακοινώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ του ψηφίσματος. 
"Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Θα λάβουμε ισχυρό χτύπημα και θα είμαστε σχεδόν εντελώς μόνοι μας, δήλωσε"ένα στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών.
Έντεκα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν ανακοινώσει την υποστήριξη τους για την παλαιστινιακή κίνηση: η Γαλλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Πορτογαλία, το Λουξεμβούργο, η Φινλανδία, Δανία, Αυστρία, Μάλτα, Ιρλανδία και Ελλάδα. Η Νορβηγία και η Ελβετία, οι οποίες δεν είναι μέλη της ΕΕ, έχουν δηλώσει επίσης την υποστήριξή τους.
Η αναβάθμιση του στάτους των Παλαιστινίων δεν θα άλλαζε άμεσα τις πολιτικές ισορροπίες μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, ωστόσο θα είναι ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο προς την πλήρη αναγνώριση των Παλαιστινίων από τον ΟΗΕ.

Ο πραγματικός λόγος όμως που γίνονται όλα αυτά είναι επειδή η παγκόσμια σκοτεινή ελίτ θέλει να κάνει ακόμη ενα βήμα για να χρίσει τον παγκόσμιο βασιλιά της μέσα στον τρίτο ναό του Σολομώντος, και γι αυτό έχει αποφασίσει να στήσει σκηνικό βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους, στέλνωντας αργότερα πολύ ισχυρές δυνάμεις στο Ισραήλ που θα απωθήσουν τον εβραϊκό στρατό και θα καταλάβουν τα Ιεροσόλυμα τα οποία θα ορίσουν και σαν παγκόσμια πρωτεύουσα.Τότε θα αποδειχθεί ότι κουμάντο δεν κάνουν οι Εβραίοι αλλά εκείνοι που όπως λέει η Αποκάλυψη λένε ότι είναι Εβραίοι, αλλά δεν είναι.

atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger