Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟΠηγή:BehindTheVeilOfDeception 

Πολλά έχουν ειπωθέι  κατά καιρόυς για την προφητική δράση του Απόλλωνά αλλά και για το ότι οι αρχάιοι μας πρόγονοι αγνοόυσαν την υπάρξη του ενός Δημιουργόυ Θεόυ. Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι.
   Άς πάρουμε τα πράγματα καλύτερα από την αρχή όμως.Η ιστορία ξεκινά πολύ παλιά στο απώτατο παρελθόν  όταν  οι  Ελ  η φύλη απο την οπόια καταγόταν και  ο Δίας  πολέμησαν τους υποχθόνιους Τιτάνες γνωστούς και ως Νεφελίμ.  Αφου οι Ελ νίκησαν τους αρχαίους λεγόμενους  θεόυς επέλεξαν ως έδρα τους τον Όλυμπο στην πέριοχη του Αραντίς κοντά στην σημερινή Κατερίνη. Ο Ελλαδικός χώρος ονομαστήκε Ελ-λάς που σημαίνει "η γη των Ελ". Η βασιλεία του Διός κράτησε 1000 χρόνια και μετά του δόθηκε εντολή να αποχωρίσει από την γη πράγμα που δεν υπάκουσε. Αποφάσισε έτσι να παραμείνει στην γη πάρα την έντολη του Ελοχίμ Ελ Σεντάι κάτι που βρήκε αντίθετο τον γιο του Απολλώνα ο οποίος με άλλους Ελ έφυγε για το σύστημα του Σέιριου.Aυτά για την Ιστορία...

Η Απάτη του Δωδεκαθεισμού.1/2 το λιγότερο Έλληνες οι οποιοι μπορεί να διαβάζουν μπορεί και μή αυτο το κείμενο πιστέυουν οτιΕλληνισμός και Χριστιανισμός δεν είναι 

δυνατό να συμπίπτουν.
1/2 το λιγότερο Έλληνες οι οποιοι μπορεί να διαβάζουν μπορει και μή αυτο το κείμενο δεν έχουν καταλάβει το θέμα της Αρικτης Ζεύξης και σχέσης Ελληνισμού-Χριστιανισμού.

Η παραπληροφόρηση στην εποχή μας έχει φτάσει σχεδόν στο μέγιστο βαθμό.
Απ τη μία έχουμε τους Φανατικούς Χριστιανούς που βρίζουν και δεν θέλουν να ακούν για την Αρχαία Ελλάδα,και απ την Άλλη τους Φανατικούς "Δωδεκαθειστές" οι οποιοι δεν θέλουν να ακούνε και να μελετούν τίποτα που έχει να κάνει με τον Χριστιανισμό.Ας πιάσουμε το θέμα απο την αρχή λοιπον.Όπως είπαμε και πριν οι ΕΛ νίκησαν τους Νεφελίμ και τους έκλεισαν στα Τάρταρα.Οιάνθρωποι λοιπόν τιμούσαν τους ΕΛ όπως τιμούμε εμείς σήμερα κάποιον για παράδειγμα αγωνιστή του 1821.Όταν παει κάποιος και κάνει για παράδειγμα ένα μνημίο στον Κολοκοτρόνη σημαίνει οτι τον έχει Θεο;Σαφώς και οχι.Τότε το όνομα θεοί έμεινε απ το (θεω=τρέχω γρήγορα) με θ μικρό.Στααρχαία κείμενα πχ του Πλάτωνα (Τίμαιος και Κριτίας) έχει ο Πλάτων την δημιουργία του κόσμου.Λέει πως ο Τριαδικός Θεος Δημιούργησε τους θεους κτλπ..Σε γενικές γραμμές συμφωνεί με αυτα που λέει η Παλαιά διαθήκη η οποια μπήκε στα ιερά βιβλία του Χριστιανισμού με τεράστια λαμογια.Σε όλα λοιπόν τα ιερά εκεί που τιμούσαν τους ΕΛ επειδή το μπαχσιτσι ήταν ωραίο έπιασαν όλοι οι ιερείς καιάρχισαν να εξαπατούν τους ανθρώπους.Δηλαδή έγινε εμπόριο η υπόθεση.Δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες οδηγήθηκαν στο να πιστέψουν οτι αυτοι οι ευεργέτες της ανθρωπότητας είναι Θεοί.Στην αρχή τους τιμούσαν και αυτό λιγο λίγο άλλαζε...Είναι ψέμα να πούμε οτι δεν υπήρξε ο Απόλλων.Ψευτοθεός Απόλλων..Ψευτοθεός με την εννοια του οτι δεν είναι ο Τριαδικός Δημιουργός..αλλα όχι οτι δεν υπήρξε ποτέ.Αν πεί κάποιος οτι ο καθένας απ τους θεούς αντιπροσώπευε μια ιδιότητα , η καιρικό φαινόμενο η οτιδήποτε και πάλι είναι λαθος.Μην ξεχνάμε και την τελευταία προφητεία των Δελφων.


Έστι' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσται

Έτσι λοιπόν καταλαβένεται την απάτη πίσω απο το δωδεκάθεο.  


Οι Πρόφητείες Πρίν τον Χριστό Για το Χριστό. 
  
Ο Φοίβος Απόλλων, μαζί με τις ιέρειές του, Σίβυλλες, υπήρξαν οι πρώτοι προφήτες του Ιησού Χριστού, οι οποίοι δεν προανήγγειλαν μόνον την Έλευση και το Σταυρικό Του Μαρτύριο, αλλά ακόμη και την Τελική Κρίση των ανθρώπων κατά την Δευτέρα Του Παρουσία.Μερικές από τις προφητείες έιναι οι ακόλουθες :

ΕΙΣ ΜΕ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΦΩΣ. ΚΑΙ Ο ΠΑΘΩΝ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ. ΚΑΙ ΟΥ ΘΕΟΤΗΣ ΠΑΘΕΝ ΑΥΤΗ. ΑΜΦΩ ΓΑΡ ΒΡΟΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΜΒΡΟΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΝΗΡ. ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΩΝ ΠΑΡΑ ΠΑΤΡΟΣ, ΕΧΩΝ ΤΕ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ. ΠΑΤΡΟΣ ΜΕΝ ΕΧΩΝ ΖΩΟΝ,. ΑΛΚΗ ΜΗΤΡΟΣ ΔΕ, ΧΘΙΝΗΤΟΙ ΣΤΑΥΡΟΝ. ΤΑΦΟΝ, ΥΒΡΙΝ, ΑΝΙΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΠΟΤΕ ΧΕΥΑΤΟ  ΔΑΚΡΥΑ ΘΕΡΜΑ. ΠΕΝΤΕ ΔΕ ΧΙΛΙΑΔΑΣ ΕΚ ΠΕΝΤΕ ΠΥΡΡΩΝ ΚΟΡΕΣΑΙ. ΤΟ ΓΑΡ ΘΕΛΕΙΝ, ΑΒΡΟΤΟΣ ΕΛΚΕΙ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ1. ΕΝ ΞΥΛΩ ΤΑΝΥΣΘΕΙΣ. ΩΣ ΘΑΝΕΝ ΕΚ ΤΑΦΗΣ, ΕΙΣ ΠΟΛΟΝ ΕΛΚΩΝ 

που θα πει :

 Ένας ουράνιος με πιέζει, το φως, και αυτός είναι ο παθών θεός, και δεν υπέφερε η θεότητά του, διότι είναι συγχρόνως και τα δύο, θνητός και μη θνητός, ο ίδιος Θεός και άνθρωπος, φέρει τα πάντα από τον Πατέρα και έχει τα πάντα από την μητέρα. Την ζωή όμως από τον Πατέρα, έχοντας την σωματική δύναμη από μητέρα θνητή, (θα υποστεί) τον σταυρό, την ταφή, την ύβρη. Από τα βλέφαρά του κάποτε θα κυλήσουν δάκρυα θερμά. Πέντε χιλιάδες άνδρες θα χορτάσει από πέντε άρτους, διότι ήθελε να εξουσιάσει ως Θεός. Ο Χριστός είναι ο δικός μου Θεός, ο οποίος σταυρώθηκε σε ξύλο, αυτός που εξέπνευσε και από τον τάφο έλκει πολλούς στον ουρανό. 
Μονή Σινά, κώδιξ 327, 15ος αι., φφ. 235β 

Ο επόμενος χρησμός του Απόλλωνος απηγγέλθη στους επτά Έλληνες σοφούς που συγκεντρώθηκαν στον ναό του Αγνώστου Θεού των Αθηνών. Σε ερώτησή τους προς τον Απόλλωνα σε ποιον μετά απ’ αυτόν ανήκει ο ναός, ο Απόλλων προφητεύει την Έλευση του Υιού και Λόγου του Θεού, αλλά και το όνομα της μητρός Αυτού Μαρίας.

ΣΥΝΑΧΘΕΝΤΕΣ ΔΕ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΙΠΟΝ ΤΩ ΑΠΟΛΛΩΝΙ. ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΝ ΗΜΑΣ ΛΕΞΑΣ, Ω ΑΠΟΛΛΩΝ, ΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΔΟΜΟΣ ΟΥΤΟΣ ΕΣΤΑΙ; ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΚΡΙΝΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΦΗ. «ΟΣΑ ΜΕΝ ΠΡΟΣ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΝ ΟΡΩΡΕ ΠΟΙΕΙΝ, ΠΟΙΕΙΤΕ. ΕΓΩ ΔΕ ΕΦΕΤΜΕΥΩ ΤΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΥΝΟΝ ΥΨΙΜΕΔΟΝΤΑ ΘΕΟΝ, ΟΥ ΛΟΓΟΣ ΑΦ<ΘΕΓΚΤΟΣ>, ΕΝ ΑΔΑΗ ΚΟΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ, ΕΝ ΑΠΑΝΤΙ ΚΟΣΜΩ ΩΣΠΕΡ ΠΥΡΦΟΡΟΝ ΤΟΞΟΝ ΔΙΑΔΡΑΜΩΝ ΑΛΙΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΠΕΡ ΙΧΘΥΑΣ ΒΥΘΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ, ΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΗΣΑΣ ΠΑΤΡΙ ΠΡΟΣΑΞΕΙ ΔΩΡΟΝ. ΜΑΡΙΑ ΔΕ ΤΟΥΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ». ΚΑΙ ΤΑΥΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΠΕ.

Δηλαδή:

Συγκεντρωμένοι δε οι σοφοί είπαν προς τον Απόλλωνα: «προφήτευσε σ’ εμάς προφήτη Απόλλωνα, τίνος μετά από σένα θα είναι ο οίκος αυτός;» Αποκρινόμενος ο Απόλλων προς αυτούς είπε: «Όσα σχετικά με την αρετή και την κοσμιότητα έχει παρακινηθεί να κάνει, πράττετε και σεις. Εγώ δε προφητεύω έναν μόνον τρισυπόστατο Θεό εκτεινόμενο εις τα ύψη, του οποίου ο ανείπωτος Λόγος αφού κυοφορηθεί σε κόρη ανυποψίαστη, όπως ακριβώς το πυρφόρο τόξο, θα αιχμαλωτίσει όλον γενικώς τον κόσμο όπως  ακριβώς τους ιχθείς από το βάθος της απιστίας. Δώρο θα τον προσφέρει εις τον Πατέρα. Μαρία δε το όνομα αυτής».ακριβώς τους ιχθείς από το βάθος της απιστίας. Δώρο θα τον προσφέρει εις τον Πατέρα. Μαρία δε το όνομα αυτής.

Βρείτε μου ένα εδάφιο στην Π.Διαθήκη που να λέει το όνομα Μαρία..
Γιατι λοιπόν να υπάρχει στα ιερά βιβλία του Χριστιανισμού η Παλαιά.Διαθήκη και όχι οι προφητείες των Σιββυλών; 

Κώδιξ Thomas Roe 5, φφ. 151β, 152α, Οξφόρδη, Bodleian

Στον χρησμό που ακολουθεί, ο Απόλλων διακηρύττει επιπλέον ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι Ολύμπιοι είναι ένα μικρό μέρος των αγγέλων του Θεού!
Ο μείζονος σημασίας αυτός χρησμός καταγράφηκε από τον Φιρμιανό Λακτάντιο στο έργο του DivinaeInstitutiones. Τα χειρόγραφα που ακολουθούν με την καταγραφή αυτή προέρχονται από τον κώδικα Plut. 21.3του 15ου αιώνα, της Λαυρεντιανής Βιβλιοθήκης της Φλωρεντίας.Κώδιξ Plut. 21.3, 15ος αι., φφ. 9β, 10α, Φλωρεντία, Biblioteca Laurenziana.

De testimonio appollinis c vii:
APOLLO enim quem preter ceteros diuinum maximeq; fatidicum existimant colophone respondens quod delphis credo emigrauerat amenitate asiae ductus querenti quis eet aut quit eet omnino deus. Respondit xx et uno versibus quorum hoc principiu est: ΑΥΤΟΦΥΗΣ, ΑΔΙΔΑΚΤΟΣ, ΑΜΗΤΩΡ, ΑΣΤΥΦΕΛΙΚΤΟΣ, ΟΥΝΟΜΑ ΜΗΔΕ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΕΝ ΠΥΡΙ ΝΑΙΩΝ,ΤΟΥΤΟ ΘΕΟΣ. ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕΡΙΣ ΘΕΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙ ΗΜΕΙΣ.
Δηλαδή:

Η μαρτυρία του Απόλλωνος, κεφ. 7:
Ο Απόλλων, ο οποίος πράγματι θεωρούν ότι είναι θεϊκότερος όλων των άλλων, και ιδιαίτερα προφητικός με τους χρησμούς του στην Κολοφώνα -υποθέτω ότι επειδή παρακινήθηκε από την ομορφιά της Ασίας μετακινήθηκε από τους Δελφούς- σε κάποιον που ρώτησε ποιος ήταν ο ίδιος, ή ποιος τελικά ήταν ο Θεός, απάντησε με είκοσι έναν στίχους, εκ των οποίων αυτή είναι η αρχή:«Αυτοδημιούργητος, αδίδακτος, χωρίς μητέρα, ακλόνητος, χωρίς να χωράει το όνομά του σε ανθρώπινο λόγο, πύρινος αιώνιος, αυτό είναι ο Θεός· μικρό δε μέρος του Θεού άγγελοι είμεθα εμείς». (Λακτάντιος, Divinae Institutiones, βιβλ. 1, κεφ. 7 !!
Το μικρό μέρος των προφητειών που μόλις διαβάσατε απότελουν ένα μικρό δέιγμα της ένωσης χριστιανίσμου και ελληνισμόυ που ονομάζεται αλλίως το εκρηκτικό μέιγμα . Μπορόυσαμε να δώσουμε όλες τις προφητείες απο τις Σίββυλες αλλα είναι τόσες πολλές που δέν θα χόραγαν όλες
Aπο όλα όσα διαβάσατε λοιπόν το Eκρηκτικό Mείγμα υπάρχει μέσα μας και είναι αυτό που τρόμαζε και τρομάζει τα λαμόγια ( Νεφελίμ ) ανέκαθεν. και το χειρότερο γιαυτους είναι οτι δεν μπορούν να το καταστρέψουν αοφυ βρίσκεται μέσα σε κάθε έναν και κάθε μια απο εμάς.Το τρέμουν γιατί ξέρουν πως αν ενωθούν τα δυο συστατικά του το τέλος τους έχει έρθει.

 Η ώρα αυτή πλησιάζει και είναι πιο κοντά από ότι φαντάζονται μερικοί  
  
Τότε θα εφαρμοστεί η ρήση του π.Σάββα Αχιλλέως που λέει: 

Πίστη Πατρίδα και τα δυο των Έλληνα δοξάζουν , τον κόσμο μας αλλάζουν και τον κάνουν δεύτερο ουρανό.

Και πράγματι μετά τον πόλεμο που θα κάνει ο Πολέμαρχος του Θεού ενάντιων των άνομων ο κόσμος μας όντως θα γίνει δεύτερος ουρανός.   

Βαστάτε λοιπόν γερά αδέλφια κοντά είναι η ώρα.     

Μην σκυβετε το κεφάλι ορέ Έλληνες και Ελληνίδες.     

Και μην ξεχάσετε ποτέ το εκρηκτικό μείγμα που σιγοκαίει μέσα σας.  ο Μπουρλοτιέρης έρχεται με την φωτιά στο χέρι,να ανάψει το φιτίλι και να τινάξει στον αέρα και αυτούς και τον παλιόκοσμο που στήσανε.  

Νυν Γαρ ο Kαιροc εcτι.

Πηγή:BehindTheVeilOfDeception

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger