Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ UFO ΣΤΑ ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ {ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ}





Πηγή atheatignosi: Η κορυφαία ασφάλεια της ινδικής κυβέρνησης μάχεται για μια "μυστηριώδη" απειλή αυτές τις μέρες από την κινεζική πλευρά: αναφέρουν για μια μπάλα του τένις μεγέθους UFO, σύμφωνα με μια ινδική έκθεση, στις 19 Νοεμβρίου. 

Εκατοντάδες  αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) έχουν εντοπιστεί μέσα στα Ινδοκινεζικά σύνορα τους τελευταίους μήνες, εγείροντας ανησυχίες για την ασφάλεια.

Οι ιδιαίτερα τοποθετημένες πηγές είπαν ότι πάνω από 150 τέτοια γεγονότα έχουν αναφερθεί στους τελευταίους τρεις μήνες.

Στις 8 Νοεμβρίου ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο εντοπίστηκε στο LOC έχει δημιουργήσει χαοτική κατάσταση σε ολόκληρη την περιοχή των Ιμαλαΐων. Πάνω από 100 τα UFO που έχουν εντοπιστεί σε μόλις λιγότερο από 3 μήνες, σύμφωνα με μια ινδική έκθεση. 
Νωρίτερα αυτό το έτος οι ινδικές και οι κινεζικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη υπόγειας βάσης UFO στα Ιμαλάια.

Το Λα Kongka είναι το χαμηλό πέρασμα κορυφογραμμών στα Ιμαλάια στη συζητημένη παραμεθώρια περιοχή μεταξύ Ινδίας-Κίνας στο Ladakh. Το κινεζικό βορειοανατολικό μέρος είναι γνωστό ως Aksai Chin, και το ινδικό νοτιοδυτικό σημείο είναι γνωστό ως Ladakh. Αυτό ήταν το σημείο όπου ο ινδικός και κινεζικός στρατός διεξήγαγε το σημαντικό πόλεμο το 1962. Η περιοχή είναι μια από τις λιγότερο προσβάσιμες περιοχές στον κόσμο, και με κοινή συμφωνία των δύο χωρών δεν περιπολείται το τμήμα των συνόρων.

Αυτό δηλαδή όπου λέγεται ότι βρίσκεται η υπόγεια βάση UFO.


Σύμφωνα με τους ντόπιους η ινδοκινεζική πλευρά, είναι το σημείο όπου τα UFO βγαίνουν από το έδαφος σε τακτική βάση. Σύμφωνα με πολλούς, οι  υπόγειες βάσεις UFO βρίσκονται σε αυτή την περιοχή, και τόσο η ινδική όσο και η κινεζική κυβέρνηση γνωρίζουν αυτό καταφύγιο για πολύ καιρό.
Επιβεβαιώνοντας δημοσίως την ύπαρξή του.

"Η Ινδία έχει βρει μια ενεργή βάση UFO στα Ιμαλάια. Συνεργαζόμαστε με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε για το πώς να χειριστούμε αυτή την εισβολή εξωγήινων ", δήλωσε ο Ινδός Υπουργός Άμυνας, AK Antony. «Δεν θέλουμε να ανυσηχήσουμε τους ανθρώπους μας.

Αυτά είναι τα UFO που εμφανίστηκαν στην Ινδία την περασμένη εβδομάδα. 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger