Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ 11 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ




Πηγή atheatignosi: Η αστυνομία της περιοχής του Βόλγα ολοκλήρωσε τη διερεύνηση μιας ποινικής υπόθεσης  που μπορεί να σοκάρει ακόμη και κάποιους με ατσάλινα νεύρα. Ο 23-χρονος κανίβαλος Αλέξανδρος Μπίτσκοφ κατηγορείται για τη δολοφονία τουλάχιστον εννέα ατόμων. Ο δράστης εξεντέριζε τα πτώματα και έτρωγε τα σωθικά τους για να εντυπωσιάσει την κοπέλα του.

Ο κανίβαλος σκότωνε άστεγους. Σύμφωνα με την έρευνα, οι δολοφονίες και οι κανιβαλιστικές γιορτές πραγματοποιούνταν πιθανώς στην περιοχή Penza. Ο παράφρων δολοφόνος έθαβε τα απομεινάρια απο τα μισοφαγωμένα πτώματα κοντά στην πόλη Belinsky, στα νότιο-δυτικά της περιοχής.Για να σκοτώνει τους άστεγους, ο δολοφόνος χρησιμοποιούσε ένα κουζινομάχαιρο.

Τα ανθρώπινα λείψανα αποκαλύφθηκαν πράγματι στις θέσεις του ενταφιασμού κατά τη διάρκεια της έρευνας. «Σε δύο περιπτώσεις, μετά από τη δολοφονία χώριζε την καρδιά από το σώμα για να φάει την ανθρώπινη καρδιά αργότερα,». Επίσης αναφέρθηκε ότι ο δράστης έτρωγε τα συκώτια των θυμάτων του.

Ο δράστης «διαμόρφωσε μια αρνητική στάση απέναντι στους ανθρώπους, οι οποίοι έκαναν κατάχρηση αλκοόλ και οδηγούταν σε άσχημο τρόπο ζωής,» λένε οι ειδικοί.
Ο κανίβαλος διεύθυνε σχολαστική προετοιμασία για τα εγκλήματά του. Ο Αλέξανδρος Μπίτσκοφ  είχε "αναπτύξει ένα εγκληματικό σχέδιο, προετοίμαζε ενα όπλο και μελετούσε παραδείγματα παρόμοιων εγκλημάτων που διαπράττονται από κατά συρροή δολοφόνους.» Κυριάρχησε επίσης με «διάφορες στρατηγικές και μεθόδους για να κρύβει τα ίχνη του εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένων  των οργάνων των θυμάτων."

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger