Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΗΠΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ 35 ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΛΙΒΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙ




Πηγή atheatignosi: Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών  θα ανάπτυξει τα στρατεύματα του σε σχεδόν τρείς ντουζίνες αφρικανικά έθνη κατά το προσεχές έτος.
Οι στρατιώτες με βάση έξω από το Fort Riley, 2η ταξιαρχία Κάνσας », 1η Μεραρχία Πεζικού θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2013, προκειμένου να προετοιμαστούν για ένα έργο που θα στείλει στρατεύματα σε 35 αφρικανικά έθνη, σύμφωνα με εκθέσεις του Associated Press . Επικαλούμενοι την αυξανόμενη απειλή από εξτρεμιστικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν δεσμούς με την Αλ Κάιντα, το Υπουργείο Άμυνας ελπίζει να εγκαταστήσει Αμερικανούς στρατιώτες στο εξωτερικό, προκειμένου να προετοιμαστούν τα τοπικά στρατεύματα εκεί για τυχόν μελλοντικές κρίσεις, καθώς οι εντάσεις θα κλιμακώνονται.
«Είναι μόνο Δεκέμβριος, αλλά φαίνεται πως το Πεντάγωνο έχει προγραμματίσει το πώς θα περάσουν ένα μεγάλο μέρος του 2013.  Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν τώρα ότι το Υπουργείο Άμυνας είναι απασχολημένο με την προετοιμασία μιας στρατιωτικής επιχείρησης στη χώρα του Μάλι.
 Αξιωματούχοι των ΗΠΑ  με γνώση του θέματος λένε ότι το Υπουργείο Άμυνας και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ θα βοηθήσει το επόμενο έτος σε μια αποστολή για την ανατροπή των ισλαμιστών εξτρεμιστών με δεσμούς με την Αλ Κάιντα, που πήραν υπό τον έλεγχό τους ένα σημαντικό μέρος του Μάλι, μια μικρή χώρα της Δυτικής Αφρικής που στις 22 Μαρτίου 2012 εκδηλώθηκε στρατιωτικό πραξικόπημα.
Ωστόσο, δεδομένου ότι τότε η στρατιωτική χούντα δεν κατάφερε να βελτιώσει την ασφάλεια στη χώρα και να ξαναπάρει τον έλεγχο του βορείου τμήματος του Μάλι που έχει καταληφθεί από Ισλαμιστές. Τώτα οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους στρατιωτικούς κυβερνήτες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger