Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΝΩ ΕΚΟΒΕ ΚΛΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ




Πηγή atheatignosi:  «Μια οικογένεια στα βόρεια προάστεια είναι έξαλλοι ισχυριζόμενοι τον αδικαιολόγητο πυροβολισμό της αστυνομίας στο 7-μηνών Bull Terrier, απο τον αστυνομικό Phillips, γνωστός στη γειτονιά ως" Συνταγματάρχη ".
Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι, επίσης, όχι μόνο επειδή η αστυνομία πυροβόλησε ένα κουτάβι που όλοι γνώριζαν, αλλά και επειδή ο πυροβολισμός σημειώθηκε κοντά σε ένα νηπιαγωγείο, σε ένα δρόμο όπου οι πεζοί, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών θα μπορούσε να είχαν πληγωθεί.
Πυροβολήθηκε από έναν αστυνομικό στο Σικάγο μπροστά από το περιφραγμένο σπίτι του ιδιοκτήτη του. Η αστυνομία έκοψε μια κλήση στάθμευσης για ένα φορτηγό που ανήκει στον Al Phillips, έτσι ο Phillips βγήκε για να μετακινήσει το όχημα. "το 7-μηνών Bull Terrier με ακολούθησε έξω," εξηγεί ο Phillips. «Τότε, όλοι ακούνε  μπουμ! μπουμ! Δύο βολές.  Πυροβόλησες το σκυλί!
Η Morgan Phillips, κόρη του Al, έσπευσε να πάει το σκυλί σε ένα κτηνίατρο έκτακτης ανάγκης.
"Χρειαζόταν πέντε ώρες χειρουργική επέμβαση. Πήραν θραύσματα από το στομάχι του. 
Το κουτάβι είναι ζωντανό και έχει βγεί από την κλινική, αλλά ακόμα είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, το άρθρο ανέφερε επίσης ότι η οικογένεια σχεδιάζει την μήνυση.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger