Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!




Πηγή atheatignosi: Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι ο δέκατος και νυν πρωθυπουργός της Ρωσίας, κατέχει την θέση από το 2012. Έχει διατελέσει ως ο τρίτος πρόεδρος της Ρωσίας, 2008 - 2012. Στην ηλικία των 43, ήταν ο νεότερος Πρόεδρος της Ρωσίας. Ο Μεντβέντεφ είπε ότι υπάρχουν άκρως απόρρητα αρχεία για εξωγήινους που έχουν προσγειωθεί στη Ρωσία.


Μετά απο την καταγραφή ενός τηλεοπτικού προγράμματος, ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν συνειδητοποιήσετε ότι το μικρόφωνο είχε παραμείνει ανοικτό και οι δηλώσεις του δεν αφήνουν τίποτα λιγότερο από αμηχανία των δημοσιογράφων και των επαγγελματιών στο στούντιο: "Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη , αλλά όχι πάρα πολύ, "ξεκινάει να λέει ο Μεντβέντεφ, ο οποίος συνεχίζει: Οι εξωγήινοι, λέει ..« Δεν μπορώ να σας πω πόσοι από αυτούς ζούν ανάμεσά μας αυτή τη στιγμή, διαφορετικά θα προκαλούσα πανικό. Ωστόσο για περισσότερες λεπτομέρειες μας προτείνει να δούμε την ταινία M.I.B. (Men in Black διότι δίνει μερικές εκδοχές και αλήθειες για το τι κάνουν ακριβώς οι μυστικές υπηρεσίες όπου "είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο των κινήσεων των εξωγήινων στη Ρωσία"...
Το βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή μετά από μια τηλεοπτική συνέντευξη, ο πρώην πρόεδρος είπε ότι κάθε Ρώσος ηγέτης παίρνει δύο φακέλους με πληροφορίες σχετικά με εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας - και έμειναν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger