Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ: ΓΙΑΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΙΩΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ;






Πηγή atheatignosi: " Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει βάψει τα χέρια της με αίμα σε όλη αυτή τη σύγκρουση, όπως ακριβώς έκαναν κατά τη διάρκεια του τελευταίου πολέμου του Κονγκό, όταν ο Μπιλ Κλίντον ήταν πρόεδρος. "

Στον τελευταίο πόλεμο του Κονγκό που έληξε το 2003, σκοτώθηκαν 5,4 εκατ. άνθρωποι, η χειρότερη ανθρωπιστική καταστροφή από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η δολοφονία ήταν άμεσα ενεργοποιημένη από διεθνή σιωπή για το θέμα. Ο πόλεμος αγνοήθηκε και οι αιτίες κρύβονται επειδή οι κυβερνήσεις είχαν την υποστήριξη των ομάδων που συμμετείχαν στις μάχες. Τώρα, ένας νέος  πόλεμος στο Κονγκό έχει ξεκινήσει και η σιωπή είναι, και πάλι, εκκωφαντική.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες  είναι o σιωπηλός συνεργάτης στην πιό πρόσφατη αιματοχυσία στη λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, κάτω από την πολιορκία από τους αποκαλούμενους M23 «επαναστάτες» "που ελέγχονται από τους συμμάχους των ΗΠΑ στη Ρουάντα και την Ουγκάντα. 
«Είναι πιθανό ότι η κυβέρνηση Ομπάμα θα μεταβεί σε δράση το συντομότερο μόλις οι σύμμαχοι M23 ολοκληρώσουν το στρατιωτικό τους στόχο για αλλαγή του καθεστώτος, και να ανοίξει εκ νέου τον στρατιωτικό πλούτο του Κονγκό ώστε να επωφεληθούν απο αυτό οι αμερικανικές εταιρείες. "

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger