Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΓΟΥΟΡΤΣΕΣΤΕΡ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΠΛΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ




Πηγή atheatignosi:  ΓΟΥΟΡΤΣΕΣΤΕΡ - Οι δημοτικοί εκπρόσωποι διοργανώνουν το ετήσιο γεγονός “Goods for Guns” γεγονός που λαμβάνει χώρα κάθε Δεκέμβριο για πολλά Σάββατα. Οι κάτοικοι της πόλης, ή οποιασδήποτε άλλης κοινότητας, μπορούν να ξεφορτωθούν τα ανεπιθύμητα όπλα τους, τυλιγμένα σε μια τσάντα το Σάββατο στα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας στο Worcester Lincoln Square, ή στο Worcester της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.
(Ένα όπλο στο σπίτι είναι 22 φορές πιο πιθανό να σκοτώσει ένα μέλος της οικογένειας ή φίλο από το να σκοτώσει έναν εισβολέα.) 
Ωστόσο, αυτή τη φορά η εκδήλωση έχει ενα νέο θέμα στύλ Νέας Τάξης Πραγμάτων που συνοδεύεται μαζί με αυτό. Ουσιαστικά, τα αδαείς θύματα θα τρυπηθούν με ένα δωρεάν εμβόλιο γρίπης, παραδίνοντας συγχρόνως τα πυροβόλα όπλα τους στους δημοτικούς εκπρόσωπους σε μια συνολικά ανόητη πράξη παντελούς ηλιθιότητας.
Και ως ένα μπόνους ...
"Οι κάτοικοι μπορούν να λάβουν ένα εμβόλιο γρίπης είτε ανταλλάξουν ή όχι με τη σειρά τους ένα όπλο. Τα πιστοποιητικά δώρου μέχρι και 75 $ παρέχονται μόνο στους πολίτες που επιστρέφουν ένα πυροβόλο όπλο). Τελικά, βρήκα ένα μέρος να αφήσω το περίστροφο Colt .45 και να αποκρούσω και το συνάχι όλα την ίδια στιγμή. "
Πού μπορώ να εγγραφώ;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger