Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ TWITTER ΑΠΟ ΒΕΒΗΛΑ, ΜΙΣΗΤΑ TWEETS



Πηγή atheatignosi: Ο Πάπας Βενέδικτος εντάχθηκε στο Twitter σήμερα και χαιρετήθηκε από μισητά tweets με κρητικές από Καθολικούς που συνδέονταν με βλασφήμιες. Ο Πάπας Βενέδικτος XVI «στο νέο λογαριασμό του στο Twitter έχει αποκαλυφθεί ως  @ Pontifex , και έχει ήδη περισσότερους από 100.000 οπαδούς και αναμένεται να ακολουθηθεί από εκατομμύρια.
Το Βατικανό αποκάλυψε το νέο προσωπικό λογαριασμό στο Twitter για τον Πάπα Βενέδικτο XVI, και είπαν ότι ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας θα απαντάει σε μια ερώτηση σχετικά με την πίστη κάθε εβδομάδα - με την πρώτη να  έρχεται την επόμενη Τετάρτη. Οι χρήστες του Twitter μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους χρησιμοποιώντας το χάσταγκ # # askpontifex ή Β16 και οι αξιωματούχοι της εκκλησίας είπαν ότι τα πρώτα tweet από το λογαριασμό θα έρθουν αυτή την εβδομάδα.
"Η παρουσία του Πάπα στο Twitter είναι μια απτή έκφραση της πεποίθησής του ότι η Εκκλησία πρέπει να είναι παρούσα στην ψηφιακή αρένα", είπε το Βατικανό. Η συμμετοχή του Πάπα στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο μαζικής ενημέρωσης »μπορεί να θεωρηθεί ως η« κορυφή του παγόβουνου », που είναι η παρουσία της Εκκλησίας στον κόσμο των νέων μέσων ενημέρωσης."
Ο ίδιος ο Πάπας Βενέδικτος θα πατήσει το κουμπί για να στείλετε το πρώτο tweet από το λογαριασμό, αλλά και άλλοι, θα στέλνουν tweets εξ ονόματός του συχνά. Ο όρος @ Pontifex σημαίνει «γεφυροποιός» στα λατινικά.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο λογαριασμός του χτυπήθηκε με μια αναφυλαξία απο χυδαία tweets .
Η Ροζάν Μπάρ είπε, «ο Πάπας είναι απλά ακόμα ένας άνδρας σε μια ενδυμασία, λέγοντας σε εμάς τις γυναίκες τι πρέπει να κάνουμε."
Χαχαχα ο παπάς έχει και λογαριασμό στο Twitter τώρα, Ας χτυπήσουμε αυτό τον "bitch" με μερικά Tweets μίσους», έγραψε ένας άλλος χρήστης.
Κάποια άλλα μισητά tweets περιλαμβάνουν:
"Γεια σου @ Pontifex Χαχαχα f-off Πάπα πήγαινε πίσω στο μεσαίωνα.
"Ο Πάπας είναι στο Twitter! Ωραία τώρα μπορώ να του πώ να ξέρει πόσο πολύ τον μισώ! "
"Γεια σου Πάπα "piss up a rope" γέρικο κάθαρμα"
"Ρωτήστε τον, αν η Εκκλησία πρόκειται να αλλάξει την απαγόρευσή τους στα προφυλακτικά,  η οποία αναγκάζει εκατομμύρια ανθρώπους να πεθαίνουν στον τρίτο κόσμο. «»
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger