Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

ΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ - ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ;Επιμέλεια άρθρου Vagedim/Αθέατη γνώση«Αν ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί «να λύσει» την ανώτατη κρίση χρέους με το να τυπώσει τρισεκατομμύρια δολάρια, τότε γιατί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρειάζεται τα χρήματα μας;
Με προσεγγίσεις μιας άλλης επίδειξης ανώτατης δύναμης χρέους, πολλά φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης προτείνουν ότι εάν το Κογκρέσο δεν αυξήσει το ανώτατο όριο του χρέους, ότι ο Ομπάμα θα πρέπει να έχει μόνο το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και να δημιουργήσει ενα τρισεκατομμύριο δολάρια σε νομίσματα και να τα χρησιμοποιήσει για να πληρώσει τους λογαριασμούς μας. Ακούγεται τρελό, αλλά πολλές αξιόλογες φωνές συμπεριλαμβανομένου του Paul Krugman υποστηρίζουν αυτή την ιδέα.
Αλλά αν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει τη δύναμη να δημιουργήσει τρισεκατομμύρια δολάρια από το πουθενά όλο αυτό το διάστημα, τότε γιατί πρέπει να πληρώνουμε φόρους; Δεν είναι μόνο ότι, γιατί έχουμε ένα εθνικό χρέος; Εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει ακριβώς τα χρήματα όποτε θέλει, τότε γιατί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει πάντα να δανείζεται από άλλους;. «
Το Σύνταγμα των ΗΠΑ χορηγεί στο Κογκρέσο πραγματικά τη δύναμη να "κόβει νόμισμα", οπότε γιατί η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ δεν το κάνει; Αυτά είναι μερικά πολύ σημαντικά ερωτήματα. Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν συνειδητοποιούν καν, ότι ποτέ η κυβέρνηση των ΗΠΑ πραγματικά δεν χρειάζεται να δανειστεί ούτε ένα ευρώ από οποιονδήποτε άλλον. Το Κογκρέσο των ΗΠΑ έχει την εξουσία να δημιουργήσει χρέος χωρίς χρήματα όποτε θέλει.
Θεωρητικά, ολόκληρη η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί χωρίς ποτέ να δανείζονται ούτε ένα δολάριο και χωρίς ποτέ να λαμβάνουν όυτε ένα δολάριο από οποιονδήποτε από εμάς σε φόρους. Φανταστείτε - ένα έθνος χωρίς μια ενιαία πένα εθνικού χρέους, και χωρίς το φόρο εισοδήματος. Τι υπέροχος κόσμος που θα ήταν. Φυσικά θα υπήρχαν άλλοι πιθανοί κίνδυνοι στο πλαίσιο ενός τέτοιου συστήματος (όπως ο ανεξέλεγκτος πληθωρισμός), καθώς και οι κίνδυνοι που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ειναι απαραίτητο να έχουμε φόρο εισοδήματος, ή 16 τρισεκατομμύρια δολάρια κυβερνητικού χρέους.Έχουμε όλα αυτά τα πράγματα, επειδή έχουμε επιλέξει να έχουμε αυτά τα πράγματα.
Ποιός όμως Αμερικανός ηγέτης θα τολμούσε να έκανε κάτι τέτοιο; 
Απολύτως κανείς! Διότι τα σχέδια που δουλεύουν οι πραγματικοί αφανείς κοσμοεξουσιαστές, θέλουν την ανθρωπινη εξαθλίωση και την υποδούλωση όλων των λάων. Η Αμερική και ο Λευκός οίκος είναι το επίγειο άνδρο της εξουσίας του Κακού... όπου εντέχνως προωθεί μέσω των εντολοδόχων του να φέρει την παγκόσμια χούντα του Αντιχρίστου. Κρίση στην ουσία δεν υπάρχει, διότι είναι τεχνητή. Οπως τεχνητή θα είναι και η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση που θα επέλθει, και θα ακολουθηθεί απο τον 3 παγκόσμιο πόλεμο και την έλευση του "παγκόσμιου σωτήρα".
Πηγή atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger