Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13-2-13


secret-societyΤου Λιακόπουλου Δημοσθένη.
Σε προάστιο της Μόσχας τελικά, θα γίνει αύριο Τετάρτη (13-2-13)
βράδυ, μετά απο επιμονή της Λαμασθού, η μεγάλη σύνοδος Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας με σκοπό την απόφαση για την μέθοδο διάλυσης ή αναδιάρθρωσης των δύο μεγάλων Αδελφοτήτων που καταδυναστεύουν τους λαούς από το παρασκήνιο.
Η διάλυση θα φέρει δύο νέους πόλους ισχύος, οικονομικής και πολιτικής.
Την ανακοίνωση είχα κάνει στην εκπομπή του chat-radio το βράδυ της Παρασκευής 8-2-13.
Το πρώτο βήμα ηταν η εντολή που πήρε ο Πάπας να παραιτηθεί, αφού από την πλευρά του Σαμαέλ θεωρούν την θέση πολύ "ευαίσθητη"ί.
Πιθανό είναι να διατηρηθούν τα ονόματα και οι μηχανισμοί παγκόσμιας διοίκησης των δύο Αδελφοτήτων και να μετακινηθούν ένθεν κείθεν τα συμμετέχοντα μέλη. 
Οι "εργασίες" θα διαρκέσουν όσο χρειαστεί, για να ξεκαθαρίσει η κατασταση. Λογικά όμως σε μία το πολύ εβδομάδα, θα έχουν παρθεί αποφάσεις.
Σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε αποφάσεις, τότε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα προώθησης πολιτικών και οικονομικών  εντολών για την διακυβέρνησης του πλανήτη.
Η κατάρρευση όμως της παγκόσμιας διοίκησης δεν είναι κάτι που τους συμφέρει, οπότε θεωρείται δεδομένη η ανακατάταξη δυνάμεων στους νέους δύο πόλους ισχύος, ξακάθαρα πλέον  υπό την Λαμασθού και τον Σαμαέλ.
Θυμίζω ότι η Λευκή Αδελφότητα έχει την έδρα της στην Τάκλα Μακάν της βόρειας Κίνας, ενώ η Μαύρη, στην Βαυαρία της Γερμανίας.
Αυτός ο νέος καθορισμός των πόλων ισχύος (Λαμασθού-Σαμαέλ), θα έχει σαν αποτέλεσμα τον επανακαθορισμό των οικονομικών και πολιτικών ισορροπιών στον πλανήτη.
Σε όλες τις χώρες και βέβαια και στην Ελλάδα, θα δούμε τεράστιες αλλαγές, όχι απαραίτητα προς το κακό, αφού ο ανταγωνισμός θα στείλει τα σχέδιά τους πίσω και θα τους αναγκάσει να επαναπροσδιορίσουν τις δράσεις τους μέσω των παγκόσμιων οργανισμών και των δεξαμενών σκέψης σε όλο τον κόσμο.
Με δυό λόγια το "ξεκαθάρισμα-ξεσκαρτάρισμα", θα πάρει αναγκαστικά χρόνο, κάποιους ίσως μήνες μέσα στο 2013. Το σίγουρο είναι ότι όλοι βιάζονται.
Το μόνο κακό που θα μπορούσε να γίνει άμεσα, θα ήταν μία ανάφλεξη πολέμου, από απρόσεκτες ενέργειες της μίας ή της άλλης πλευράς, που όπως λένε τα πρωτόκολλα, χρησιμοποιούν "ξένα κανόνια" για να λύσουν τις διαφορές τους.
Η πλευρά του Σαμαέλ, σαφώς έχει το ΝΑΤΟ και η πλευρά της Λαμασθού σαφώς έχει την Ρωσία.
Η προσέλευση των γνωστών τουλάχιστον καλεσμένων, θα καλυφθεί από τις εργασίες της G20 που επίσης ξεκινάει (οποία σύμπτωσις) στις 13-2-13 στη Μόσχα και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger