Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: Ο ΟΗΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

5 Φεβρουαρίου 2013


Η Γη θερμένεται ακόμη περισσότερο - αλλά κατά πόσο η θερμότητα οφείλεται στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και και κατά πόσο οφείλεται σε φυσικά αίτια;

Μια έκθεση που διέρρευσε από την ομάδα των Ηνωμένων Εθνών », αφιερωμένη στη μελέτη του κλίματος, λέει ότι η θερμότητα από τον ήλιο μπορεί να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα. Υποδηλώνουν την πιθανότητα ενός πολύ μεγαλύτερου αντίκτυπου ηλιακών παραλλαγών στη στρατόσφαιρα από όσο προηγουμένως νομίζαμε, και μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές περιφερειακές επιπτώσεις στο κλίμα," αναφέρει ένα αντίγραφο μιας σημαντικής,επερχόμενης έκθεσης από τη διακυβερνητική επιτροπή των Η.Ε σχετικά με τη κλιματική αλλαγή. 

Η έκθεση του ΟΗΕ αναφέρει επίσης ότι η επίδραση της ηλιακής δραστηριότητας θα είναι «πολύ μικρότερη από την αύξηση της θερμοκρασίας που αναμένεται από τις αυξήσεις τις [ προκαλούμενες από τον άνθρωπο ] απο τα αέρια του θερμοκηπίου».


Οι τοπικές ατζέντες 21 για κάθε κράτος ενεργούν ανάλογα για να σωθεί ο πλανήτης από την δήθεν υπερθέρμανση. Τώρα μας παρουσιάζουν το παραμύθι ότι η θερμότητα απο τον ήλιο θα επηρεάσει ακόμη πιο πολύ την ήδη υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη, οχι όμως παραπάνω απο την ανθρώπινη δραστηριότητα έτσι; Το μόνο που δεν έχουν κάνει ακόμη είναι να φορολογήσουν και τον ήλιο! 


Στην Ελλάδα όμως επειδή δεν είχε γίνει προφανώς η κατάλληλη προετοιμασία ώστε να γνωρίσει ο κόσμος ότι δήθεν...  η ανθρώπινη δραστηριότητα παράγει αέρια του θερμοκηπίου, εκτός βέβαια απο κάποιο κανάλι (ονόματα δεν λέμε) που επιβιώνει απο αυτές τις ειδικές εκπομπές, και ενδιαφέρεται (πάντα για το καλό μας...) για την σωτηρία του πλανήτη. 

Είναι κάτι παραπάνω απο φανερό, γι αυτούς που μπορούν και καταλαβαίνουν κάτι παραπάνω...  Οτι έχουν δώσει ρητή εντολή στην Ελλάδα να μην μαθευτεί τι ακριβώς σημαίνει Ατζέντα 21, παρότι δεν τίθεται θέμα όσον αφορά την ύπαρξη της, να πληρώνουμε χαράτσια παράλογα, δήθεν για να σωθεί η οικόνομία μας και να μην πτωχεύσουμε, ενώ ολα αυτά τα χρήματα απο τους φόρους μας τα παίρνουν με το έτσι θέλω, γιατί η γή δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Εξ' ου και οι παράλογοι φόροι, για να μας στερήσουν την όποια ιδιωτική περιουσία έχουμε, να μας φτάσουν στην απόλυτη εξαθλίωση ώστε να μας παρουσιάσουν όταν έρθει η ώρα τον Αντίχριστο ως σωτήρα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger