Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΝΕΖΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

5 Φεβρουαρίου 2013


Ένας Κινέζος έχει διατηρηθεί στη ζωή τα τελευταία πέντε χρόνια χάρη σε ένα σπιτικό αναπνευστήρα που η οικογένειά του συμπιέζει με το χέρι εκατοντάδες φορές την ημέρα.
Ο Fu Xuepeng ήταν 25 -χρονων όταν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο οδηγώντας την μοτοσικλέτα του.
Είχε διαγνωστεί με σοβαρή βλάβη στο νευρικό του σύστημα, και έχει παραλύσει από το λαιμό και κάτω και δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς βοήθεια από τότε.
Ο Fu Xuepeng έχει διατηρηθεί στη ζωή τα τελευταία πέντε χρόνια χάρη σε ένα σπιτικό αναπνευστήρα που η οικογένειά του συμπιέζει με το χέρι εκατοντάδες φορές την ημέρα.

Fu είχε διαγνωστεί με σοβαρή βλάβη στο νευρικό σύστημα του μετά από ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα.  Από τότε έχει παραλύσει από το λαιμό και κάτω και δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς βοήθειαΣτον Fu είχε διαγνωστεί σοβαρή βλάβη στο νευρικό του σύστημα του μετά από ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα.Από τότε έχει παραλύσει από το λαιμό και κάτω και δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς βοήθεια

Αντ 'αυτού, θα πρέπει να βασίζονται σε έναν εξαεριστήρα με σωλήνα αναπνοής.
Αλλά μετά από τέσσερις μήνες στις αναπνευστικές συσκευές στο Νοσοκομείο Taizhou, οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον φέρουν σπίτι, λόγω των υπερβολικά υψηλών ιατρικών εξόδων.
Παρά την είσπραξη £ 30,0000 ως αποζημίωση από τον οδηγό, κοστίζει περισσότερο από £ 1.000 ανά εβδομάδα για να κρατηθεί ο  Fu σε έναν ιατρικό εξαεριστήρα.

Για να διατηρήσετε Fu, τώρα, 30, ζωντανός, το συνημμένο μπάλα αέρα πρέπει να συμπιεστεί σε ίσα διαστήματα για να αντλήσει το χέρι του οξυγόνου στο σώμα, πιέζοντας το σάκο αναβιωτής 18 φορές ανά λεπτόΓια να κρατήσουν τον 30-χρονο πλέον Fu, ζωντανό, αυτή η μπάλα απο αέρα πρέπει να συμπιεστεί σε ίσα διαστήματα  για να αντλήσουν με το χέρι το οξυγόνο στο σώμα , πιέζοντας το σάκο 18 φορές ανά λεπτό


Μόνο διάλειμμα της οικογένειας είναι τη νύχτα, όταν ένα σπίτι χτισμένο DIY ανεμιστήρα (δεξιά), δημιουργημένο από το νεότερο αδελφό του Fu, χρησιμοποιείται.  Αυτό περιλαμβάνει έναν ηλεκτρικό κινητήρα και μια ωστική πόλο, την προσάρτηση της συσκευής με τη μάσκα βαλβίδος σάκκουΤο μόνο διάλειμμα της οικογένειας είναι τη νύχτα,  όταν χρησιμοποιείται ένας κατ' οίκον χτισμένος εξαεριστήρας, δημιουργημένος από το νεότερο αδελφό του Fu.

Το σπίτι-ενσωματωμένο ανεμιστήρα DIY αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα, ένα διοικητή και έναν πόλο πιέζει τη σύνδεση της συσκευής με την μάσκα βαλβίδα τσάντα.  Αλλά το υψηλό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας που σημαίνει ότι δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλη την ημέραΟ αυτοσχέδιος  εξαεριστήρας αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα που πιέζει τη σύνδεση της συσκευής με την μάσκα στην τσάντα. Αλλά λόγο του υψηλού κόστους ρεύματος δεν μπορούν να το χρησιμοποιούν όλη την ημέρα.

Το ηλεκτροκίνητο αναπνευστήρα ήταν κατασκευασμένο από το νεότερο αδελφό Fu το 2009 μετά βλέποντας πώς να κάνει ένα στην τηλεόρασηΟ ηλεκτροκίνητος αναπνευστήρας  κατασκευάστηκε από το νεότερο αδελφό του Fu το 2009, βλέποντας πώς να τον φτιάξει απο την τηλεόραση.

Οικογένεια Fu ρίξουμε όλα σε στροφές για να αποσπάσουν την τσάντα αναβιωτής 18 φορές ανά λεπτό.  Ως αποτέλεσμα της εν λόγω ακούραστη εργασία, έχουν τα χέρια τους τώρα παραμορφωθεί με τη συνεχή συμπίεση του συσκευή

Αν σταματήσουν έστω για τρία λεπτά, ο Fu θα πεθάνει.
Ως αποτέλεσμα της εν λόγω ακούραστης εργασίας,  τα χέρια τους έχουν παραμορφωθεί από την συνεχή πίεση της συσκευής.

Αλλά οι τύχες της οικογένειας τώρα να αλλάξει μετά από ένα blog για συγκινητική ιστορία της οικογένειας επισημάνθηκε από μια κινεζική εταιρεία που παρασκευάζει ανεμιστήρεςΑλλά η τύχη της οικογένειας τώρα θα αλλάξει μετά από το ενδιαφέρον που έδειξε ένα blog για την συγκινητική ιστορία της οικογένειας, και  επισημάνθηκε από μια κινεζική εταιρεία που παρασκευάζει εξαεριστήρες.

Η εταιρεία έχει πλέον δεσμευθεί να δωρίσει έναν αναπνευστήρα σε αυτόν και άλλους καλοθελητές έχουν δημιουργήσει ένα ταμείο για να συγκεντρώσει τα χρήματα για τονΗ εταιρεία έχει πλέον δεσμευθεί να δωρίσει έναν αναπνευστήρα, και κάποιοι άλλοι καλοθελητές έχουν δημιουργήσει ένα ταμείο για να συγκεντρώσουν χρήματα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger